glo™ și DJ Super Store prezintă glo DJ Academy. Mixează distracția cu pasiunea pentru muzică

mixeaza-distractia-cu-pasiunea-pentru-muzica
Miercuri, 29 Iun. 2022

glo™ și DJ Super Store prezintă glo DJ Academy. Mixează distracția cu pasiunea pentru muzică

Rebels with a cause și gloeri, avem pentru voi mai mult decât entertainment. Împreună cu DJ Super Store lansăm glotm DJ Academy. Urmează super-evenimente glotm în locuri interesante din oraș, dar și workshop-uri pentru 10 DJ-i norocoși la început de drum. Ei vor fi aleși de profesioniștii DJ Super Store și instruiți de mentori și producători muzicali celebri.

Așadar, vino și tu în gașca glotm Rebels with a cause. Avem distracție, sesiuni live, mixere, platane, clape și playere, plus o mulțime de suprize. glotm DJ Academy le face noilor artiști intrarea pe scene mari precum Electric Castle sau Summer Well.

BlogDJ Body1

 

Decalogul DJ-ului la început de drum

Până trimiți demo-ul tău catre echipa DJ Super Store, ca să te înscrii la preselecțiile glotm DJ Academy (găsești detalii pe contul glotm de Instagram), avem câteva sfaturi utile pentru tine. Apoi, te așteptăm la pupitru să dansăm pe muzica ta!

  • Întâi și întâi gândește-te ce-ți place și ce fel de DJ vrei să fii. Stabilește-ți stilul și alege-ți echipamentul potrivit, care, atenție, e important să fie de cea mai bună calitate.
  • Fă-ți bine lecțiile și învață toate funcțiile pe care le are echipamentul tău. Nu ignora butoanele, testează-le pe fiecare și vezi ce știu să facă.
  • Repetă! Repetă! Repetă! Pregătește-te de ore lungi de practică și teste la pupitru.
  • Apropo, cum stai cu beat-ul? O să curgă frumos playlist-ul dacă ești atent la ritm și bătăi pentru o aliniere corectă a pieselor.
  • Nu uita că remix-urile sunt pe val. Vara trecută, pe plaja de la Tuzla, la glo Creative Camp, a fost mare show cu trei șlagăre românești

BlogDJ Body2

  • Înregistrează-ți mixajele, ascultă-le și analizează constant cum te-ai descurcat. Astfel, o să-ți îmbunătățești tehnica, iar mai târziu o să vezi și cât de mult ai evoluat. În plus, le poți trimite prietenilor să-ți spună sincer cum li se pare muzica ta.
  • Odată ce simți că stăpânești tehnica mixajului, ieși în lume! Roagă-ți amicii să te invite la petrecerile lor și arată-ți talenul de DJ. O să vezi că până la prima sesiune live într-un club nu mai e așa mult.
  • Citește interviuri, ascultă podcast-uri cu DJ-i faimoși pe care îi urmărești. Experiența lor o să-ți fie de ajutor să mergi mai departe când îți mai pierzi din elan. Urmărește-i și în social-media pentru noutăți și inspirație.
  • După ce stăpânești bine mixajul și beatmatching-ul, e timpul să lucrezi un pic la mișcarea din spatele platanelor. Fă-ți o coregrafie și filmează-o să observi cum te vede publicul și ce ar trebui să mai schimbi. Un DJ energic este sufletul petrecerii!
  • Ai încredere în tine, răbdare și mult curaj. Caută să te dezvolți constant și să fii la curent cu toate noutățile din industria DJ-ilor. Mereu apare altă muzică și tehnica se schimbă. Și, cel mai important, transformă tot procesul de DJ-ială într-o experiență distractivă. Dacă tu te simți bine în timp ce mixezi, publicul o să te urmezeBlogDJ Body3

glo Academy face parte din proiectele glotm lansate sub umbrela Rebels with a cause, în sprijinul industriilor creative și susținerea tinerilor artiști români. Explorează-ți creativitatea și combină distracția cu învățarea și relaxarea. Ai inspirație și în noile laterale colorate glo hyper+ UNIQ în 76 de combinații cool posibile. Tu ce culoare alegi

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.