Amintiri de la Electric Castle 2022 x glo™

Electric castle & glo™ 2022
Miercuri, 3 Aug. 2022

Amintiri de la Electric Castle 2022 x glo™

Electric Castle s-a terminat, dar noi încă ne gândim la toate experiențele trăite la festival. De la poze instant și plimbări cu balonul cu aer cald la meet & greet-uri cu artiștii favoriți, lucrurile au arătat cam așa https://www.youtube.com/watch?v=NJXASj-o0es, iar vibe-ul a fost la cote maxime.

EC Body1

 

Electric Castle 2022 a avut loc la Bonțida și la Cluj între 13 și 17 iulie, iar pentru prima oară în istoria festivalului, am avut parte doar de raze de soare ce au întâmpinat faimoasele baloane cu aer cald glo™.

 

Poze din balon &more

Deja nelipsite de la Electric Castle, baloanele cu aer cald glo™ ne-au încântat și anul acesta la festival. Am realizat sesiuni foto la înălțime, iar pentru o perspectivă diferită, am dat o tură pe la Airstream Van, unde ne-am făcut poze instant în format polaroid.

Dacă nu ai prins loc la ședința foto unică, la înălțime, din 2021, sperăm că anul acesta ai avut șansa să te bucuri de un zbor în balon între două concerte.

EC Body2

 

Inspirație la tot pasul

Reveniți cu picioarele pe pământ, am pornit în căutarea celor mai instagramabile locuri de la festival. Prima oprire: instalația Irinei Dragomir, realizată în colaborare cu glo™. Veselă și colorată ca întotdeauna, instalația artistei ne-a surprins chiar pe noi, festivalierii plini de entuziasm de la Castel.

EC Body3

 

Lounge-ul de relaxare glo™ nu a lipsit nici el, iar după câteva ore de dans neîntrerupte, am avut nevoie de o pauză într-un cadru demn de share-uit și pe platformele sociale.

 

Meet & greet

Chiar dacă am avut mari emoții, nu am putut spune „nu” unei întâlniri cu Delia și Adrian Despot la Booha Stage, una dintre zonele glo™ de la Electric Castle. Întâlnirea s-a lăsat cu multe poze cool, schimburi de experiență și chiar și o tură cu balonul cu aer cald pentru câțiva instagrammeri norocoși.

EC Body4

 

Best Festival 2019 la European Festival Awards, Electric Castle e unul dintre cele mai populare și mai iubite festivaluri de muzică din România. Dacă la prima ediție, în 2013, participarea a fost de 32.000 de oameni, anul acesta s-au bucurat de muzică, dans și distracție peste 272.000 de oameni.

După așa o ediție Electric Castle, un lucru este sigur – numărătoarea inversă pentru vara următoare a început deja. Până atunci, stai cu ochii pe pagina de Instagram @glo_romania pentru #ThrowBacks de la festivaluri și alte noutăți din lumea glo™.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.