Faq

Consumabile veo™

Care sunt variantele oferite pentru stick-urile veo™?

  veo™ este un produs din plante de rooibos, infuzate cu nicotină, disponibil în cinci variante:

 • Stick Scarlet Click: aromă de fructe roșii.
 • Stick Purple Click: aromă de afine.
 • Stick Sunset Click: aromă de fructe exotice.
 • Stick Green Click: aromă de mentă.
 • Stick Ice Click: aromă intensă de mentă.

Din ce sunt făcute stick-urile veo™?

Stick-urile veo™ sunt făcute din frunze de rooibos de înaltă calitate, procesate, asupra cărora se adaugă nicotină. Aromele sunt adăugate în amestec, care este apoi combinat cu materiale de ambalare, filtre și capsule pentru a crea consumabilele veo™.

Ce este Rooibos?

Rooibos (pronunțat roy-boss; adică „tufiș roșu”) este planta Aspalathus linearis, cultivată în provincia Western Cape din Africa de Sud, utilizată în producția de bunuri de larg consum.

Care este procesul de fabricare al stick-urilor veo™?

Plantele de rooibos sunt procesate și reconstituite, moment în care se adaugă și nicotina. Acest material reconstituit este apoi tăiat fin și amestecat cu aromele. Amestecul, filtrul și materialele de ambalare sunt combinate pentru a forma stick-ul veo™.

General

Pot comanda produse glo™ și în afara țării?

Produsele glo™ cât și produsele neo™, Dunhill designed for glo™ și Kent designed for glo™ pot fi achiziționate doar pe teritoriul României. În cazul în care te afli în afara României, poți verifica aici lista completă a celor 17 țări, de unde îți poți plasa o comandă: https://www.discoverglo.com/

Unde se poate utiliza dispozitivul glo™?

Dispozitivul glo™ poate fi folosit acasă sau în oraș, pe stradă. Legislația din România nu interzice utilizarea dispozitivului glo™ în spații închise, precum interiorul barurilor sau restaurantelor. Acest aspect este la latitudinea management-ului fiecărui local în parte. Vă recomandăm să întrebați staff-ul înainte de a utiliza produsele glo™ sau consumabilele compatibile glo™ în spații publice.

Angajați în momentul de față?

Toate posturile disponibile în compania British American Tobacco sunt listate pe site-ul nostru de cariere: https://careers.bat.com/.

Ce este taxa verde? De ce o menționăm/includem pe glo.ro?

Taxa verde sau timbrul verde reprezintă costul ce acoperă procesul de colectare, gestionare și reciclare corespunzătoare a DEEE-urilor (Deșeuri de echipamente electrice și electronice). Deoarece dispozitivele glo™ sunt DEEE-uri, taxa verde este evidențiată pe website, pentru fiecare produs în parte.

Dispozitiv glo™

Sunt compatibile consumabilele cu vechile dispozitive?

Consumabilele neo™, Dunhill designed for glo™ și Kent designed for glo™ sunt compatibile cu dispozitivele:

 • - glo™ Hyper Pro
 • - glo™ Hyper air
 • - glo™ Hyper X2
 • - glo™ Hyper și Hyper+
 • - glo™ Hyper+ UNIQ model G403
 • - glo™ Hyper+ UNIQ New Heating Technology model G403a

Dacă ești gata pentru un upgrade, poți alege un nou dispozitiv din ofertele noastre:  https://glo.ro/shop/oferte-glo

Bateria dispozitivului glo™ mă ține doar pentru jumătate de pachet. E normal?

Îți recomandăm să încerci și un alt adaptor /încărcător. Totodată, folosirea repetată a dispozitivului în modul boost duce la o descărcare mai rapidă a bateriei. Dacă întâmpini în continuare aceeași problemă, iar dispozitivul este încă în garanție, ne poți contacta la numărul de telefon infoline 0800 0800 44 (apelabil gratuit) pentru a primi unul nou.

Când pornesc dispozitivul glo™ se aude un anumit zgomot. Este defect?

Ca orice alt dispozitiv ce utilizează tehnologia de încălzire prin inducție, zgomotul pe care îl auzi când folosești dispozitivul se datorează componentelor din interior. Este un sunet normal care apare atunci când este folosită această tehnologie și este similar celui emis de o plită cu încălzire prin inducție și nu reprezintă un motiv de îngrijorare.

La ce folosește folia de aluminium din consumabile?

Folia de aluminiu (“alufoil”) a fost special concepută pentru a ne asigura că stick-urile nu sunt folosite în mod greșit de consumatori. Prezența foliei împiedică stick-urile să fie aprinse și determină folosirea lor împreună cu dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului, lucru pentru care au fost concepute. Punctul de topire al aluminiului este de 660°C, iar punctul de fierbere 2470°C, ambele fiind la o temperatură mult mai ridicată decât cea la care dispozitivul glo™ încălzește tutunul (240°C). Experții noștri au făcut numeroase teste și nu au înregistrat cantități signifiante de aluminiu în vaporul stick-urilor, așadar acesta nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare pentru consumatori. Mulțumim!

De ce nu aveți cablu USB-C de vânzare pe glo.ro?

Din păcate, în momentul de față nu avem cabluri USB-C destinate vânzării. Cu toate aceastea în momentul de față lucrăm la soluționarea acestui lucru.

Asistență

Când ajunge comanda mea?

Livrarea are loc în termen de 3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. În cazul în care întâmpini probleme, poți apela gratuit numărul de infoline 0800 0800 44 sau să ne scrii în chat-ul website-ului, iar colegii noștri te vor ajuta cu un status al comenzii. Daca ai primit mesaj de confirmare al comenzii din partea Fan Curier, înseamnă că aceasta a fost preluată și, pentru mai multe detalii, poți accesa link-ul din sms.

Care este taxa de livrare pentru produsele disponibile pe glo.ro?

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile de minimum 100 RON și pentru orice starter kit. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 100 RON, taxa de livrare este de 5 RON.

Ce pot face dacă nu îmi mai funcționează dispozitivul glo™?

Poți apela gratuit numărul de infoline 0800 0800 44 sau să ne scrii în chat-ul website-ului, iar colegii noștri de la infoline te vor ajuta mai departe. Dacă dispozitivul glo™ îndeplinește condițiile de garanție, atunci îți putem oferi unul nou.

Mi-a rămas jumătate din stick în dispozitivul glo™, cum aș putea să îl scot?

Pentru a îndepărta resturile rămase în dispozitiv, îți sugerăm să urmezi pașii de mai jos:
- introdu mai întâi peria de curățare prin clapeta inferioară, pentru a debloca reziduurile ce ar fi putut rămâne blocate aici. Întoarce dispozitivul invers, pentru ca reziduurile din partea inferioară să cadă din el. Nu lovi dispozitivul, întrucât lovirea acestuia îl poate deteriora.
- introdu apoi peria de curățare prin clapeta superioară a dispozitivului.

Schimbări Legislative

Am citit că în curând nu voi putea să-mi mai cumpăr produsele mele aromate de la glo. De ce?

În noiembrie 2022, Comisia Europeană a anunțat că își extinde interdicția privind „aromele caracteristice” pentru a include produsele din tutun încălzit în Europa. Această restricţie ar trebui să intre în vigoare din 23 octombrie 2023. Cu toate acestea, fiecare dintre țările UE iși va elabora propriile legi naționale pentru a transpune prevederile Directivei europene.

Ce sunt aromele caracteristice

Aromele caracteristice sunt definite ca „un miros sau un gust diferit de cel al tutunului care este perceptibil în mod clar, care este determinat de un aditiv sau de o combinaţie de aditivi, incluzând neexhaustiv fructe, condimente, ierburi, alcool, dulciuri, mentol sau vanilie, şi care este perceptibil înainte sau în timpul consumării produsului din tutun”.

Când vor intra în vigoare noile interdicții?

Interdicția „aromelor caracteristice” pentru produsele din tutun încălzit în țările Uniunii Europene ar trebui să intre în vigoare din 23 octombrie 2023. Cu toate acestea, este la latitudinea fiecărei țări din UE să elaboreze propriile legi naționale pentru a determina modul de aplicare a acestor norme. Directiva nu se aplică direct în statele membre, aceasta trebuie transpusă mai întâi în legislația națională.

Până când îmi mai pot cumpăra produsele actuale?

Interdicția „aromelor caracteristice” pentru produsele din tutun încălzit în țările Uniunii Europene ar trebui să intre în vigoare din 23 octombrie 2023. Cu toate acestea, este la latitudinea fiecărei țări din UE să elaboreze propriile legi naționale pentru a determina modul de aplicare a acestor norme. Directiva nu se aplică direct în statele membre, aceasta trebuie transpusă mai întâi în legislația națională.

Produsele mentolate vor fi interzise?

Mentolul nu este interzis în sine, dar nu va mai putea fi utilizat într-un mod care l-ar defini ca o aromă caracteristică.

Capsulele aromate vor fi interzise?

Da. Conform Directivei UE, această caracteristică de produs nu mai poate fi utilizată în produsele din tutun încălzit după 23 octombrie 2023.

Ce țări vor fi afectate?

Interdicțiile privind „aromele caracteristice” pentru produsele din tutun încălzit se aplică tuturor țărilor din Uniunea Europeană.

Legea și schimbările vor fi identice pentru toate țările din UE?

Fiecare țară din UE își elaborează în această perioadă propriile legi naționale pentru a implementa aceste schimbări.

Vor mai fi și alte schimbări care să impacteze produsele din tutun încălzit?

La acest moment nu suntem la curent cu alte inițiative legislative pentru produsele din tutun încălzit.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.