EC_Special: un altfel de festival cu la fel de multă magie

glo-electric-castle
Duminică, 15 Aug. 2021

EC_Special: un altfel de festival cu la fel de multă magie

După un an în care distracția și-a ținut respirația, ediția EC_Special de anul ăsta a fost o gură de aer proaspăt, cu adevărat electric. Ne bucurăm că în sfârșit ne-am adunat la Bonțida și la Cluj. De-abia așteptăm să ne revedem cu toții la anul, dar până atunci, iată cele mai tari momente gloTM x EC_Special din 2021.

THE COOL

Cool 1

Anul ăsta ne-am bucurat de un festival cool din care n-a lipsit nimic. Van-urile gloTM și-au îndeplinit misiunea cu succes și au fost acolo cu surprize, oferte și produse exact când ați avut nevoie de ele, iar zona gloTM a fost refugiul perfect în care să vă încarcați bateriile înainte de distracție. Cât pentru cei mai rebeli care au vrut să-și privească reflexiile transpuse în cod binar, arta și viitorul s-au unit în Neural Mirror, care le-a arătat o realitate modelată de inteligența artificială.

THE FUN

Fun 1

Nu putem spune fun fără să amintim Booha Stage, locul în care street art-ul s-a combinat cu natura și a găzduit toți #glorebelswithacause care au dansat pe ritmurile artiștilor favoriți sau pe ale *drumroll please* câștigătorilor competiției lansate către voi. Am primit multe mixtape-uri fire și ne-a fost greu să alegem, dar în cele din urmă DJ-ii selectați au demonstrat că sunt fără îndoială headlinerii de mâine.

Vă mulțumim tuturor și că ați avut grijă de natură astfel încât locul să rămână la fel de verde și frumos și pentru anul viitor. Trei rebeli norocoși au avut șansa de a se bucura de festival de la înălțime, privind tot spectacolul din baloanele cu aer cald Rebels in the sky.

THE BEAUTIFUL

Beautiful 1

După apusul soarelui, zona gloTM s-a transformat într-un spațiu magic în care relaxarea din hamace sau pufi a fost completată de spectacolul de culori #amazing. Bineînțeles, când vorbim de culori, trebuie să amintim atracția nopții de la Lake Lounge. Printr-o combinație de lasere, mașini de fum și proiectoare, am luminat cerul și am adus Aurora Boreală direct în Bonțida. De acolo au ieșit cele mai tari poze, iar noi deja avem fundaluri noi la telefon și desktop.

Amintirile de la festival sunt și ele pline de culoare, la propriu. La un Starter Kit cumpărat, gloerii au primit un tricou în care au aruncat cu baloane pline de vopsea. Și-au lăsat amprenta colorată pe ele, iar acum au o piesă unică, expresia stilului lor.

Ne vedem în 2022 cu și mai multe surprize, activități și momente magice!

 


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.