glo™ Creative Camp, Tuzla. Locul unde am pus remixurile pe val.

Glo Creative Camp Tuzla
Joi, 10 Mar. 2022

glo™ Creative Camp, Tuzla. Locul unde am pus remixurile pe val.

Vara trecută la glo Creative Camp by Electric Castle am „copt” la soare pentru tine 3 remixuri fine pentru zile senine. „Speranță”, „Lalele” și „Șambala” au fost create pe plaja de la Tuzla, în cea mai bună companie artistică.

Timp de 3 săptămâni, 3 mentorii - Grasu XXL, INNA și Adrian Despot - au mixat și remixat 3 șlagăre românești alături de tineri talentați la început de drum. Toate sună foarte bine, dar îți mai dăm și alte motive să le faci loc în playlist-ul tău și să le pui pe repeat. Citește și află cum faci dintr-un șlagăr un hit nou și pe val.

 

Speranță, speranțe

Îți vine să crezi sau nu, piesa Mihaelei Runceanu „Speranțe vis, Speranțe flori” a fost mereu în inima lui Grasu XXL, așa că întreg procesul creativ a venit la pachet cu un strop de nostalgie și mai multe emoții constructive.

Iar Vlad Flueraru s-a descurcat excelent și iată că avem „Speranță” și-n 2022. Numai că, de data aceasta, pe ritmuri de hip-hop și versuri adaptate vremurilor. Slagărulul românesc despre care Grasu XXL spune că „l-a spart”, a fost compus în 1976 de George Grigoriu, unul dintre greii muzicii românești, pe versuri de Andreea Andrei.

Ascultă remixul „Speranță” pe YouTube.

Glo Creative Camp Grasuxxl Tuzla 1 2

 

Lalele, lalele

Rămâi cu vibe-ul sus, e primăvară și urmează să-ți povestim despre „Lalele, lalele”. Știai că versurile piesei din anii ‘60 au fost inițial altele? Ca să prindă mai bine la public textierul Aurel Storin a pus în refren lalele, iar restul e istorie.

Una pe care am rescris-o vara trecută la malul mării, în săptămâna disco de la glo Creative Camp by Electric Castle. INNA, Viky Red, Florian Rus și Quick au produs 5,6,7,8 piese pe plaja Cochilia de la Tuzla. Dar odată ce INNA a fredonat „Lalele, lalele, frumoasele mele lalele” s-a găsit hit-ul.

Ascultă remixul „Lalele” după Luigi Ionescu pe YouTube.

Glo Creative Camp Inna Tuzla 2

 

Ritmuri fantastice

Trecem discret de la disco la indie rock. Echipa lui Adrian Despot s-a descurcat excelent cu șlagărul folkistului Doru Stănculescu „Șambala”. Melodia e o poezie și mai mult ca sigur nu știai că i-a fost dedicată scriitorului Mircea Eliade. Se spune că „Șambala” ar fi un regat mistic, ascuns prin Asia. Ritmul și povestea l-au atras din prima pe Adrian Despot și, în calitate de mentor, a pus gașca rock la treabă. În varianta 2022, îți garantăm că nu dispare magia, iar Murmur cântă și mai apăsat „Șambala” și „Ce-aș putea să vreau, de-aș putea”.

Ascultă remixul „Șambala” pe YouTube.

Glo Creative Camp Despot Jean Gavril Tuzla 2

 

Atmosfera de pe plaja Cochilia și petrecerile pentru voi au fost senzaționale, artiștii și gloerii la înălțime, iar studiourile au arătat foarte cool în nisip. De fiecare dată când vom da PLAY, cele 3 remixuri „Speranță”, „Lalele” și „Șambala” o să ne amintească de glo Creative Camp by Electric Castle 2021, cea mai tare tabără creativă, de vara, plină de inspirație și creativitate pe care am trăit-o împreună. Dă click aici & retrăiește cele mai tari momente din camp!

Rămâi alături de noi, pe pagina de Instagram glo_romania, și află ce proiecte cool mai punem la cale. 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.