gaseste-magazinele-glo

glo™ OFFLINE

Vrei să vezi fizic produsele înainte de a lua o decizie?  Vești bune! Poți găsi dispozitivele, consumabilele și accesoriile glo™ și la insulele noastre, din Băneasa Shopping City București și din cele două noi locații: Palas Mall Iași și Lotus Center Oradea!

Fă-ne o vizită la oricare din insule între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică și vom fi bucuroși să te ajutăm! Ne găsești la parter!

gaseste-magazinele-glo
glo on the go img

glo™ ON THE GO

Dacă ești pe drum spre noi experiențe on the go, avem câteva variante pentru tine! Îți poți lua produsele preferate glo™ și de la partenerii noștri:

partners img


glo™ Air Stream Van

glo™ face parte din momentele tale cu capul în nori!
Ne găsești și la Van-ul nostru, pe la diverse eventimente și festivaluri din oraș sau de la plajă cu oferte și surprize marca glo™!

Următește-ne pe Facebook și Instagram și află pe unde călătorim!

glo™ WITH GLOVO AND TAZZ
Glovo Tazz

glo™ livrat și
de GLOVO și TAZZ

Vrei să plasezi o comandă din aplicația ta de livrare? Nicio problemă. Poți comanda dispozitivele, consumabilele și ofertele glo™ direct din aplicațiile Glovo și Tazz. Alege ce îți dorești și ai produsele la ușa ta, în cel mai scurt timp.

glo™ ONLINE

Vrei să ai la îndemână tot ce-ți dorești pentru experiența ta glo™, și să te bucuri și de extra beneficii?

În shopul glo™ găsești mereu oferte noi, dispozitive, accesorii și consumabilele preferate!Abonamentele glo™ îți aduc lunar consumabilele preferate cu la prețuri avantajoase, cât și alte premii și beneficii!În plus, te poți inregistra și în OneUp, unde codurile înscrise și activitatea în platformă se pot transforma în premii și șanse de câștig în campanii!

hyper+

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.