glo™ Creative Camp – 3 stiluri de muzică, 3 săptămâni de distracție & hit-uri noi

artisti glo creative camp
Sâmbătă, 18 Sept. 2021

glo™ Creative Camp – 3 stiluri de muzică, 3 săptămâni de distracție & hit-uri noi

„It’s a kind of magic / Magic” sunt versuri faimoase care descriu perfect atmosfera glo™ Creative Camp. În perioada 4 – 12 septembrie, la invitația glo™ și Electric Castle, muzicienii au cucerit din nou plaja Cochilia din Tuzla. Și-au fost 3 săptămâni de trainings & workshop-uri, sesiuni de creație și jam sessions pe nisip, alături de 3 mentori - INNA, Grasu XXL și Adrian Despot. Mai mult ca sigur ai văzut pe Instagram: s-au mixat și remixat piese vechi în căutarea unui hit inedit, s-a muncit și distracția n-a lipsit. New music & fresh hits & fun & purpose! În povestea glo™ Creative Camp au fost și 3 super party-uri cu intrarea liberă pentru voi. Amintirile ne răscolesc, așa că hai să rămână pe blog aventura glo™ Creative Camp 2021 – o mare de muzică bună sosită în valuri.


VALUL HIP-HOP & TRAP

glo™ Creative Camp a început în ritmuri de Hip-Hop & Trap. După un launch party memorabil cu DJ set by Deliric, live session by Soundopamine & DJ set by Grizzly s-a dat drumul la zile întregi de show, creație și inspirație. Grasu XXL, primul mentor din glo™ Creative Camp, a muncit cot la cot cu artiștii și, look, avem versuri noi: „Valea tuturor ce nu mă ajută să-mi găsesc calea / Atâtea buruieni în jurul meu ignoră floarea / Vreau să ajung și eu în culise / Nu-mi găsesc brățara”. Iată că ritmul și rima pornesc orium - artiștii se întâlnesc, povestesc și spun lucrurilor pe nume și pe bune, fie că e o plajă la răsărit - Cochilia, un house party într-o suburbie, sau o stradă în miezul nopții.

Poza Grasuxxl Artisti Saptaman 1


VALUL DISCO

Muzica bună ne aduce mereu împreună, indiferent de vremuri. Iar când în mijlocul distracției se află un disco ball, marea albastră și nisipul sub tălpi clar avem parte de dans, dans, dans. De la „Saturday Night Fever” la „Săptămâna Disco” de la glo™ Creative Camp, află că nu s-a schimbat un beat. Iar INNA, Diva Disco și mentor glo™ Creative Camp, au prelungit vara: „Sun is up / Move your body I got moves and all the night I will not sit, yeah / I came up / For this party / I won't stop till mr. DJ stops the beat, yeah sun is up!”. Picture this - gașca de artiști creativi reunită la Tuzla a mixat când pe malul mării, când lângă piscină în căutarea track-ului fresh.

Poza Inna Artisti Saptamana 1


VALUL INDIE-ROCK

Știi că rock-ului îi priește dintotdeauna pe plajă. Ca-n anii de glorie ai genului, și azi sunt de ajuns câteva acorduri de chitară clasică, o mână de artiști-prieteni pe-o plajă pustie, și intri în mood-ul baladelor rock. Asta până dai de-o electrică și alte instrumente și treci de la blues la hard sau indie ca la Tuzla. Pentru că, vorba lui Adrian Despot, mentor la glo™ Creative Camp: „La orice piesă bună care vrea să stea-n picioare / E musai să se-audă basul și cu toba mare / La orice discotecă de la sat, oraș sau mare / E musai să se-audă basul și cu toba mare”. Iar pe plaja Cochilia au fost de toate pentru un track nemaiauzit, plus o vară indiană care inspiră. În grupul indie-rock s-a cântat nostalgia și noul hit a fost înregistrat pe vinil.

Poza Despot Artisti Saptamana 3


După cum vezi, a fost mult talent nou sub soare și hyper energie pe plaja Cochilia din Tuzla. Și artiștii, și noi, cu toții suntem câștigători. Ei lansează piese, noi le punem pe repeat. Disco, Indie-Rock sau Hip-Hop & Trap.


Nu încheiem înainte să-ți spunem că de la glo Creative Camp n-a lipsit gașca Rebels With a Cause. Artiștii susținuți de glo™ au colorat atmosfera la propriu. Au creat și înălțat zmeie în culorile Electric Castle, au decorat tabăra cu lucrările lor cool și tot ei semnează ilustrațiile pentru viniluri. glo™ sprijină constant artiștii din România și e mereu alături de inițiative creative și proiecte binary breaking. Pe glo.ro afli mai multe despre proiectele glo™ și glo Creative Camp. Stay tuned!


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.