Înscrie-te la giveaway-ul de pe IG glo_romania și poți câștiga un smartphone de ultimă generație. Nu uita să dai follow! Regulement în bio.

Inovația întâlnește sustenabilitatea. Descoperă programul de reciclare glo™.

header blog program reciclare voucher
Miercuri, 5 Mai 2021

Inovația întâlnește sustenabilitatea. Descoperă programul de reciclare glo™.

Căutăm mereu experiențe noi și iubim tehnologia. Dar ce lăsăm în urmă? Între inovație și natură e nevoie de un echilibru. De construit, îl construim împreună cu fiecare alegere și cu fiecare gest. Atunci când alegi să reciclezi, faci loc inovației într-un mod responsabil și pui bazele unui viitor sustenabil pentru întreaga planetă.

Descoperă programul de reciclare glo™.

Vrei un upgrade, dar vrei să protejezi mediul? Am făcut lucrurile mai simple pentru tine. Programul de reciclare glo™ te susține să fii responsabil față de mediu și să dai o nouă viață dispozitivului tău glo™. În plus, îți aduce și un cadou. 

imagine articol program reciclare voucher

Transformă device-ul tău glo™ într-un voucher.

Vino cu device-ul glo™ în magazinele partenere Inmedio sau tabac Xpress și primești pe loc un voucher de 17 lei pe care îl poți folosi pentru a-ți achiziționa consumabilele neo™ preferate. Simplu, nu?

 

Găsește magazinele

 

Promoția este valabilă în funcție de stocul disponibil de vouchere. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici .


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.