Spune-mi la ce eveniment mergi ca să-ți spun cine ești

prieteni-la-festival
Joi, 16 Iun. 2022

Spune-mi la ce eveniment mergi ca să-ți spun cine ești

Când zici timp de calitate spui evenimente de artă și cultură, muzică bună, filme și petreceri cu prietenii. Așa că orice alegi să faci, nu uita să combini creativitatea cu distracția. glo™ ți-a pregătit mai jos o listă de personaje cool. Tu cine ești sau vrei să fii?

 

„Ești ceea ce asculți?”

Când ai acasă o colecție impresionantă de albume pe vinil, bilete și brățări de la numeroase concerte și festivaluri, iar vacanțele sunt pentru muzică, sigur ți se mai spune „Meloman & Mega-fan. Ține-o tot așa, muzica e terapie și te umple de energie! Apropo, cu glo™ te (re)întâlnești la Electric Castle și Summer Well.

Cauți artă, știi tot ce mișcă prin galerii și bifezi câteva expoziții noi pe lună? Atunci „Art Loverești și te numești. Păstrează-ți entuziasmul și folosește creativitatea și inspirația pe care le găsești în artă, la locul tău de muncă. Nu rata nici #StreetArt și programează un tur al muralelor #EcoGraffiti pentru culoare și fotografii memorabile.

Events Img1

 

Distracție ca-n filme

Un Filmthusiast” știe replici din toate filmele mari și merge la cinema cel puțin o dată pe săptămână. Dacă te regăsești în descriere, nici festivalurile de profil nu-ți sunt străine, iar serialele și documentarele online sunt deja rutină. Ia în calcul să participi ca voluntar la un festival de film din România și gustă experiența din culise.

Îți place să mergi la teatru, musicals și spectacole de stand-up, cauți umor și să te distrezi ca un adevărat „Vânător de zâmbete? Molipsește-ți prietenii cu pasiunea ta și mergeți împreună la comedii și, de ce nu, organizați o seară de stand-up acasă și improvizați în sufragerie un număr de umor ca la carte.

Events Img2

 

La sfârșitul săptămânii un Party goer” nu refuză invitațiile la cele mai tari evenimente din cluburi, terase, rooftop-uri sau organizate pe plajă. Ești sufletul petrecerii și nu lipsești nici de la evenimentele importante din viața prietenilor tăi. Ba chiar îți place să te implici la organizare. La o adică poți s-o faci și pe DJ-ul, la câtă experiență ai.

Stai cu ochii pe https://glo.ro, susținem industriile creative, tinerii artiști #RebelsWithACause, ne alăturăm celor mai tari evenimente de artă și cultură, așa că mereu îți pregătim surprize foarte tari.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

 

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.