Căutăm DJs la glo Creative Camp 2022: 2 săptămâni de muzică pentru un live show la EC în 2023

creative-camp-muzica
Miercuri, 29 Iun. 2022

Căutăm DJs la glo Creative Camp 2022: 2 săptămâni de muzică pentru un live show la EC în 2023

 

Dacă e vară se întâmplă sigur glo Creative Camp 2022 pe plajă, la mare. Între 19 august și 4 septembrie îți dăm întâlnire în stațiunea Eforie Sud, la Arome22, într-o atmosferă de vacanță perfectă pentru artiști și creativi. Ca în fiecare an, și la ediția glo Creative Camp 2022 se dau petreceri și se coace muzică de calitate. Așa că te provocăm să ni te alături la platane și să fii un Rebel With a Cause.

 

Citește articolul, află noutățile și vezi în ce echipă te potrivești cel mai bine pentru Electric Castle-ul care vine. Aplică aici https://electriccastle.ro/join-creative-camp, iar în 2023 ai șansa să urci pe scena faimosului festival!

 

2 stiluri noi, 2 mentori pe val și 2 săptămâni de repetiții

La glo Creative Camp 2022 dansăm în jurul lui doi. Ai de ales între două stiluri – Live Shows și Electronic Music, și doi mentori – vin la Eforie pentru tine Bean de la Subcarpați și Cesar Merveille. Tu în ce echipă vrei să fii?  Pentru muzică și show te antrenezi cu Marius Andrei Alexe, cunoscut ca Bean MC, fondatorul trupei Subcarpați. Iar specialistul în muzică electronică e DJ-ul și producătorul muzical Cesar Merveille. Ai ce învăța de la fiecare. Așa că sari cu vinilul și fă-ți loc pe line-up-ul electric.

 

3 x glo Creative Camp

Proiectul glo Creative Camp realizat împreună cu Electic Castle ajunge vara asta la ediția cu numărul trei. Anul trecut am avut trei săptămâni fierbinți pe plaja Cochilia din Tuzla cu hip-hop & trap, disco și indie-rock, alături de Grasu XXL, INNA și Adi Despot.

 

Dacă n-ai fost printre norocoșii care au participat la sesiunile de creație, mai mult ca sigur ai fost la petrecerile glo. Urmează link-ul de aici https://glo.ro/blog/distractie/festivaluri/glo-creative-camp și retrăiește experiența glo Creative Camp de pe plaja Tuzla. În timp ce citești, dă click https://glo.ro/blog/distractie/glo-creative-camp-tuzla-locul-unde-am-pus-remixurile-pe-val și apoi play la remixurile lucrate chiar atunci de muzicieni tineri și talentați, adevărați #RebelsWithACause. „Speranță”, „Lalele” și „Șambala” sunt hit-uri noi în 2022 datorită lor.

 

Vrei să te faci DJ (mai) mare la mare?

Înscrie-te aici: https://electriccastle.ro/join-creative-camp”, cucerește-ne cu (re)mixurile tale, pariază pe muzica aia bună și vino la glo Creative Camp să-ți îndeplinește visul: un live show pe scena Electric Castle 2023. Va fi epic! Stai cu ochii pe pagina glo de Instagram https://www.instagram.com/glo_romania/ pentru noutăți.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.