Art Safari 2022: Distrează-te o noapte la muzeu cu glo™

glo X Art Safari 2022
Marți, 14 Iun. 2022

Art Safari 2022: Distrează-te o noapte la muzeu cu glo™

Art Safari 2022, unul dintre cele mai mari evenimente de artă din România, susținut și anul acesta de glo™, e în plină desfășurare la Palatul Dacia-România din Centrul Vechi al Bucureștiului. N-ai cum să vezi totul din prima, așa că încurajăm vizitele multiple și cel puțin un Night Tour. Mai ai timp până pe 7 august să descoperi galeriile și surprizele pregătite de glo la Art Safari 2022.

 

Viață de noapte la Art Safari: muzică, voie bună, networking și, desigur, artă

După ce ai văzut singur, în toiul zilei, galeriile Art Safari 2022  programează neapărat și un tur de noapte cu gașca de prieteni. Ia chiar tu inițiativa, surprinde-i și cumpără bilete pentru toată lumea și bucurați-vă de o ieșire memorabilă în oraș.

 

Safari Img1

 

O să admirați lucrări și expoziții unice, iar ghizii și curatorii evenimentului vă dezvăluie secretele artei și au pentru voi nenumărate povești despre pictori și lucrările lor. În plus, fiecare Night Tour Art Safari vine cu o amprentă sonoră. O trupă, alta de fiecare dată, cântă live chiar în holul Palatului, fix lângă „True Colors”, instalația inedită realizată de Irina Dragomir la invitația glo™.

Iar după ce veți fi terminat explorarea, porniți o discuție despre muzeele lumii și artă contemporană chiar la barul temporar Art Safari. Nu plecați de la palat fără cel puțin un selfie cu lucrarea preferată și colorată de la expoziția Irinei Dragomir, una dintre cele mai apreciate voci ale artei contemporane bucureștene.

 

Safari Img2

 

„Roșu, galben și albastru” prima expoziție personală a artistei ocupă întreg Pavilionulul de Artă Contemporană de la Art Safari 2022 și face parte din campania #RebelsWithACause, inițiativa glo pentru susținerea creativității și tinerilor artiști din România.

Arta Irinei Dragomir fuzionează elemente din cultura pop, tendințele, simbolurile și convențiile contemporane. Eroinele din creația sa artistică sunt voci ale feminității, în diverse ipostaze”, curator Alexandru Rădvan.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.