Te invităm la un tur al muralelor eco

eco-grafitti-tur-murale
Vineri, 25 Feb. 2022

Te invităm la un tur al muralelor eco

Vrei să descoperi noi și interesante forme de artă? Dacă da, atunci te invităm într-un tur al muralelor Eco_Graffiti. Ia-ți telefonul sau aparatul foto și hai să descoperim muralele ce nu doar că înfrumusețează pereții orașul, ci ajută să purifice și aerul din București.

Ca să-ți fie mai ușor, am pus pe hartă obiectivele norocoase și venim cu detalii care să-ți deschidă apetitul pentru noi vacanțe tematice cu destinația #StreetArt.

Poți porni vânătoarea de Eco Graffiti din oricare din cele 7 puncte „fierbinți” ale orașului: „Filtru Însuți” - Strada Ciprian Porumbescu 14, „Singur cu tine” -  Calea Floreasca 28-30, „Nimeni Celebru” - Bulevadul Dacia 92, „Love at First Swipe” - Strada Valea Ialomiței 5 https://glo.ro/blog/interviu-iluc/, „Tânăr cu Experiență” - Strada Căuzași 27, „FOMO să-mi fie dor” – Bulevardul Cantemir 25 și „E viață pe Net” -  Calea Șerban Vodă nr. 278.

Street Art – următorul nivel

Dacă vrei să descoperi mai multe despre street art, poți intra pe site-uri specializate. Cu ajutorul lor, de acum înainte vei putea vizita Bucureștiul ca un turist pasionat de arta așa-zisă clandestină.

Poți găsi toate noutățile în materie de street art din toate colțurile lumii la doar câteva clickuri distantă. La fel ca noi, vei fi cucerit de stilul break binary care depășește convenționalul al acestui tip de artă. Pregătește-ți bagajele pentru origami pe ziduri – Londra, mega instalații din rășină și hârtie - Madrid, artă din căi ferate – Lisabona, ori Blind Windows - Barcelona, etc.

Iar cea mai tare și nouă tendință este, cu siguranță, folosirea mușchiului de pământ pentru mesaje și ilustrații pe ziduri și pereți, în locul obișnuitelor spray-uri colorate.

La fel de eco este și graffitiul creat cu jet de apă. Da, da, ai citit bine. Sunt artiști care spală/desenează pereții și fac astfel artă cu furtunul, în loc de spray sau pensulă. Întreg procesul creativ poartă și un nume: Reverse Graffiti Project.

Îți reamintim că și la realizarea muralelor Eco Graffiti artiștii români au folosit 25% vopsea care purifică aerul, 75% vopsea ecologică și mușchi verde.

Glo Giveaway Img1 1

 

Traseul EcoGraffiti, de la București la Berlin

Noi zicem că merită să-ți faci un obicei nou de călătorie și să vizitezi cel puțin un oraș pe an strict de dragul street art-ului. Cine știe, poate vei putea începe chiar cu Berlin, una dintre cele mai importante capitale street art din Europa. Pasionații de artă urbană care au participat la giveaway-ul organizat pe pagina de Instagram glo_romania și ne-au arătat pozele făcute muralelor eco au intrat într-o tragere la sorți pentru o mini vacanță în capitala Germaniei și a street art-ului.

Glo Giveaway Img2 1

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.