Primăvara glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology vine cu mai multă culoare și un munte de speranță

martisor_glo_camera
Luni, 7 Mar. 2022

Primăvara glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology vine cu mai multă culoare și un munte de speranță

Primăvara ai liber la inspirație. Totul e nou sub soare, la fel și lateralele colorate glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology, mici accesorii care te înveselesc în 76 de feluri posibile https://glo.ro/shop/category/laterale-colorate. Uite două dintre ele: White + Sakura Pink, fix ca cireșii în floare, Gold + Powder Blue, un albastru senin ca cerul în miezul zilei. Cu gândul la culorile anotimpului, am scris mai multe scenarii posibile, pe care te invităm să le descoperi și să le pui în practică. Bonus: am strecurat în articol și sugestii de cadouri pentru luna lui Marte.

Așadar, ce zici dacă pornești un proiect special și începi să documentezi fotografic cireștii japonezi: de la muguri la floare? Astfel, petreci timp în natură și îți pui și talentul la treabă. Împărtășește jurnalul Sakura din Herăstrău - sărbătoarea cireșilor înfloriți – în social-media. Mai mult ca sigur amicii tăi vor fi inspirați și vor aprecia demersul prin numeroase interacțiuni. Se spune că cireșii japonezi seamănă cu norii, iar florile roz și fragile simbolizează acceptarea destinului.

 

Artă și plimbare

Niciun anotimp fără artă. Iar primăvara e timpul potrivit să (re)descoperi picturile cu flori de la Muzeul Național de Artă și nu numai. De la muzeu, continuă periplu, pe jos, spre „Fântânile Primăverii” din Piața Unirii. Aici e rost de câteva gifs și reels din jocul apei. Instagramabile sunt și muralele Eco_Graffiti. Vrei să (mai) faci un tur? Descoperă traseul #StreetArt bucureștean aici. https://glo.ro/blog/cultura/eco-grafitti-fa-un-tur-al-muralelor-si-poti-avea-parte-de-surprize

De neratat în luna martie sunt vizitele la Grădina Botanică, în parcurile înflorite și înverzite și oriunde în afara orașelor. Nu uita să-ți descarci în telefon una dintre zecile de aplicații care te ajută să recunoști flora.

 

Mural Eco Grafitty 1

 

„Fă cadou un copăcel!”

Dacă îți dorești de mult timp să plantezi un copac, dar ți s-a părut prea complicat să treci la fapte, venim noi cu soluția. Există mai multe asociații și platforme care organizează astfel de inițiative. Dacă nu vrei să mergi propriu-zis și la plantare, poți alege să doar ‚adopți’ un copăcel și să îi finanțezi sădirea. Demersul se poate transforma și într-un cadou-mărțișor pentru cei dragi. Poți chiar să-ți faci un obicei bun și să donezi/plantezi constant. La fel cum reciclezi în programul glo™ https://glo.ro/blog/universul-glo/reciclare.

Un cadou inspirat poate fi și un playlist cu muzică pe gustul doamnelor din viața ta. Pe lângă hit-uri cu versuri optimiste și romantice, nu uita să incluzi și „Lalele, lalele”, varianta 2022. INNA și o gașca de creativi au remixat șlagărul vara trecută, pe plaja de la Tuzla, i-au dat un ritm nou și foarte cool. Citește pe blogul glo™ mai multe despre acest proiect Glo Creative Camp

Apropo, și device-ul tău glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology se transformă și se colorează, după cum dorești. Ca niciodată, ai 76 de posibilități și nici gând să te plictisești.

Încheiem lista de momente și experiențe primăvaratice cu încă trei propuneri: un atelier de ikebana și aranjamente florale, un workshop de lumânări parfumate eco și un curs de origami, toate cadouri numai bune de oferit celor dragi – sau ca și cadou pentru tine.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.