3 preparate apetisante de comandat la prima întâlnire

cina-romantica
Miercuri, 15 Iun. 2022

3 preparate apetisante de comandat la prima întâlnire

Sunt multe emoții și pregătiri în cel mai mic detaliu la prima întâlnire. După ce stabilești ora și locul la care urmează să vă vedeți, încep scenariile și grijile. Dilema „Eu ce comand la restaurant?” e la fel de stresantă ca întrebarea „Eu cu ce mă îmbrac? ”, așa că glo™ îți vine în ajutor cu o listă de 3 preparate cuceritoare, numai bune de pus pe masă la un first date. Ai încredere în tine, citește și lasă-te inspirat.

 

  1. La Dolce Vita

Poate că ți-e poftă de burger, ramen sau spaghete, dar la prima întâlnire nu prea vrei să ai parte de surprize, să te pătezi pe haine și să-ți rămână urme de sos pe nas, așa că mai bine comanzi piept de pui sau risotto cu trufe și folosești, elegant, tacâmuri. Se pare că ambele preparate au fost votate cele mai sigure feluri de mâncare pentru prima întâlnire. Iar la un restaurant italienesc sigur vei avea parte de gustul bun care să întrețină atmosfera frumoasă.

Risotto

 

  1. Sushi time

Chiar dacă pare un pic riscant să alegi sushi la prima întâlnire, faimosul preparat japonez e sofisticat, delicios și foarte potrivit pentru o cină cu pretenții. Lumea iubește sushi, se mânâncă ușor, fie cu bețișoare, ori furculița, și vine în multe combinații apetisante, inclusiv vegetariene: cu avocado, cartof dulce, castravete. Ai totuși grijă să nu fie prea mult sos de soia! Păstrează accentele (mai) picante doar în accesoriile ținutei.

Sushi

 

  1. Desertul perfect

Creme brûlée este răspunsul la întrebarea care este desertul perfect pentru o cină romantică în oraș. Dulcele clasic franțuzesc se servește într-o porție mică, este fin și tare bun. Nu ai cum să dai greș și mai mult ca sigur va fi pretextul perfect să deschizi discuția despre călătorii pe Coasta de Azur și Provance.   

Creme Brulee

 

#ShareTheLove și bucură-te de noi experiențe culinare în doi

După prima întâlnire, păstrează în ritualul vostru cel puțin o cină împreună, pe săptămână, la restaurantul preferat, ori alt loc de fiecare dată pentru mai multă provocare. Ar merge un chinezesc? Iar în week-end-urile prelungite ar merge un mic-dejun la pat cu clătite americane, căpșune, croissante și cafea bună, pregătit special pentru partener(ă).

Important: în meniul îndrăgostiților sunt binevenite și dau bun gust relației vacanțele și surprizele culinare, invitațiile ad-hoc la picnic în natură, gătitul împreună cu muzica tare de la Electric Castle și, de ce nu, un atelier de pâine cu maia la care să mergeți amândoi.

Rămâi pe blogul glo, aici găsești inspirație și o mulțime de idei creative.  

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.