Ghidul glo™ pentru o cină solo la restaurant

cina solo
Luni, 6 Iun. 2022

Ghidul glo™ pentru o cină solo la restaurant

Când ai chef să ieși la restaurant nu ezita să o faci chiar dacă ești singur(ă). Prima oară e mai greu, apoi s-ar putea să-ți faci un bun obicei și să vrei să repeți mai des experiența. Sunt mai multe trucuri care să te ajute să depășești tracul de a merge fără partener la restaurant să iei cina, iar glo™ ți le dezvăluie mai jos.  

Dacă te sperie gândul să ieși la cină de unul singur, începe treptat. Azi la o cafea singur în oraș, mâine la micul dejun, săptămâna viitoare la prânz, și tot așa până o să te obișnuiești și treci curajos la etapa supremă: cina.

Odată decizia luată, pornește o documentare serioasă și alege un restaurant care să-ți placă foarte mult. Poate ar fi bine să mergi într-un loc cunoscut, unde ai mai fost cu prietenii și știi deja bine meniul și atmosfera. Astfel, nu ieși prea mult din zona ta de confort și nu riști să ai surprize.

Dinner Img1

Îmbracă-te frumos și confortabil! După ce ai hotărât care este restaurantul la care vei lua cina singur(ă), alege-ți ținuta cu grijă. Când arăți bine, te simți bine, așa că buna dispoziție e aproape asigurată. De asemenea, outfit-ul trebuie să fie confortabil și să nu-ți dea bătăi de cap în plus.

Și ora la care mergi seara la restaurant este importantă când nu ai companie. Pentru mai multă siguranță, evită orele de vârf. O să te simți mai confortabil când nu e așa multă lume în jurul tău. Oricum, să știi că nu, chiar nu se uită nimeni ciudat la tine!

Tot ca să scapi de un stres în plus, stabilește dinainte traseul pe care vei merge la restaurant și mijlocul de transport. Planul făcut bine îți dă mai multă încredere în tine și te ajută să-ți depășești emoțiile.

Dinner Img1 V2

 

Ești deja la masă și ai tot timpul numai pentru tine. Nu te grăbi să comanzi și fii atent la cantități, cere ajutorul ospătarului pentru orice ai nevoie. Iar până sosește mâncarea, ca să scapi de stingereală, ai voie să folosești „recuzita”: poți să-ți verifici telefonul, sau să citești câteva pagini dintr-o carte.

Renunță la telefon sau carte în timp ce mănânci. Bucură-te cu adevărat de preparatul pe care l-ai comandat și savurează încet fiecare bucățică.

Felicitări! Odată cina singur(ă) la restaurant încheiată cu succes, stima ta de sine a mai crescut un pic. Dată viitoare va fi și mai bine. Nu uita că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta!

Rămâi pe blogul glo pentru mai multă inspirație, distracție și creativitate.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.