Expoziție de artă urbană Urban Pairs & Art Flairs - glo™

Expoziție de artă urbană Urban Pairs & Art Flairs - glo™
Vineri, 9 Apr. 2021

Expoziție de artă urbană Urban Pairs & Art Flairs - glo™

Arta în afara ramelor. Urban Pairs & Art Flairs unește forțe creative neașteptate pentru un 2021 mai fresh.

2020 a fost un rolercoaster de emoții și provocări. Tragem linie și începem anul cu un vibe nou și cu un mindset fresh. Împreună cu Art Safari și Sneaker Industry am creat un spațiu unde forțe creative diferite se întâlnesc, experimentează și dau forme neașteptate artei lor. E locul unde se intersectează idei, unde artiștii ies din ramele obișnuite și iubitorii de urban își găsesc inspirația. Adică locul unde reimaginăm viitorul și-l punem pe haine și sneakerși.

2021 in culori urbane. Cu glo™, Art Safari și Sneaker Industry.

Am provocat șase echipe de artiști și celebrități cu background-uri și experiențe de viață diferite să-și unească forțele și să reimagineze 2021 în culori, forme și texturi. Alături de Art Safari, am creat spațiul unde viziunile lor se întâlnesc. Iar prietenii de la Sneaker Industry au adus canvas-ul pentru arta lor—tricouri și sneakerși albi. Rezultatul? Opere de artă unicat pe care le poți admira online până la finalul lunii aprilie. Iar în perioada 24 aprilie - 01 mai, deschidem porțile expoziție de artă glo™ Urban Pairs & Art Flairs în magazinul Sneaker Industry unde te așteptăm să punem #brakbinary și pe note într-un concert surpriză.

Glo Clothes

glo™ Rebels with a cause—Call for Artists.

Nu știm ce va fi anul acesta, însă putem să-i dăm un vibe fresh. Începem cu 12 artisti și creatori de content din zone diferite pe care-i grupăm în perechi neașteptate și-i provocăm să creeze opere de artă cu vibe fresh și optimist. 


Glo Wall Paint

Curios să aflii mai multe? Te așteptăm pe glo™ Urban Pairs & Art Flairs pentru mai multe detalii și pe
@glo_romania unde vom publica cei 15 finaliști.
Citește regulamentul competiției aici


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.