Totul despre glo™ – device-ul care încălzește tutunul în loc să îl ardă

Device-ul de încălzire a tutunului glo™ hyper
Vineri, 9 Apr. 2021

Totul despre glo™ – device-ul care încălzește tutunul în loc să îl ardă

Dacă ești nerăbdător să-ți achiziționezi primul tău device heat-not-burn, atunci ai ajuns unde trebuie pentru că, in rândurile de mai jos, îți explicăm ce înseamnă experiența glo™ și cum iți poți intreține aparatul.

Glo™ poate fi folosit pentru a te bucura de tutun într-o manieră diferită și modernă. Cu un design ultra modern, acesta îți oferă o experiență îmbunătățită a tutunului încălzit, ușor de folosit și intuitiv.

device glo hyper

Ce se află în cutie?

Ți-a sosit comanda si te intrebi ce se află în cutie? Vei gasi 4 componente - Dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului, cablul USB tip C, manualul de utilizareși peria de curățat.

Atât glo™ cât și accesoriile primite sunt proiectate și fabricate din materiale și componente de înaltă calitate, iar unele pot fi reciclate și reutilizate, în funcție de infrastructura locală de procesare a deșeurilor electrice. Și pentru ca reciclarea e foarte importantă pentru noi, am lansat și o inițiativă prin care îți poți transforma device-ul tău vechi într-un voucher. Află mai multe despre programul nostru de reciclare!

Blog Img 1

Cum utilizezi device-ul glo™

Device2

Introducerea consumabilelor neo™ se face prin deschiderea clapetei din partea de sus a dispozitivului glo™ de încălzire a tutunului. Introdu un neo™ stick ușor până când produsul atinge partea de jos a dispozitivului glo™. În acest moment ar trebui să fie vizibilă dunga colorată de pe filtrul neo™ stick.

Pornirea device-ului glo™ îți permite să selectezi una dinte cele două moduri de încălzire: modul STANDARD sau modul BOOST.

Dacă vrei să alegi modul STANDARD, ține apăsat butonul de comandă timp de 3 secunde pentru a porni procesul de încălzire. Dispozitivul va vibra ușor după 3 secunde pentru a semnaliza că butonul de comandă poate fi eliberat. Primul cadran de pe butonul de încălzire va începe să pâlpâie, arătând că modul STANDARD a fost selectat. Cadranul se va lumina complet pe măsură ce dispozitivul se încălzește. După 20 de secunde, toate cele 4 lumini vor fi aprinse, iar device-ul glo™ va vibra ușor din nou pentru a semnaliza că este gata de utilizare.

Dacă vrei să alegi modul BOOST, ține apăsat butonul de comandă de pe aparatul glo™ timp de 5 secunde pentru a porni procesul de încălzire. Acesta va vibra ușor după 3 secunde și încă o dată la 5 secunde pentru a semnaliza că butonul de comandă poate fi eliberat. Eliberează butonul de comandă după a doua vibrație. Luminile din jurul butonului de comandă vor începe să se rotească, indicând că a fost selectat modul BOOST. După 15 secunde, toate cele patru cadrane vor fi iluminate complet, iar dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului va vibra ușor pentru a semnaliza că este gata de utilizare in modul Boost.

Device3
Device4

Inceperea sesiunii glo™ e simplă: pune neo™ stick-ul pe buze și inhalează ușor, ca în cazul unei țigarete. Trei din cele patru lumini se vor stinge cu 20 de secunde înainte de finalul sesiunii pentru a semnaliza încheierea acesteia cu o ușoară vibrație. După cele 20 de secunde, device-ul glo™ de încălzire a tutunului se va opri automat. De altfel, poți opri oricând sesiunea prin apăsarea, timp de 3 secunde, a butonului de comandă de pe dispozitivul glo™. Aparatul glo™ de încălzire a tutunului va vibra ușor pentru a-ți semnaliza că se închide. Poți întrerupe o sesiune, însă neo™ stick-ul rămas neconsumat integral va trebui scos și înlocuit cu unul nou înainte de a începe o nouă sesiune.

Device5

Scoaterea unui neo™ stick se face ținând de filtru și trăgând spre exterior. Ai grijă atunci când scoți produsul din dispozitivul glo™, deoarece partea cu tutun ar putea fi încinsă.

Device6

Eliminarea neo™ stick-urilor se face prin aruncarea lor într-un coș de gunoi sau scrumieră. După fiecare sesiune, asigură-te că ai închis clapeta.

Device7

Reîncărcarea se face după ce verifici starea bateriei. Pentru a face acest lucru, apasă o data butonul de comandă fara a-l tine apasat.



Device1

Încărcarea device-ului se face foarte simplu, prin introducerea cablului USB în portul de încărcare al dispozitivului glo™ de încălzire a tutunului și conectarea cu portul USB al unui computer sau cu portul USB primit, conectat la o sursă de energie electrică. Luminile de pe butonul de comandă vor indica nivelul de încărcare. De reținut că încărcarea completă a bateriei durează între 1 și 2 ore.

Curățarea dispozitivului glo™ se face după ce dispozitivul a fost lăsat să se răcească cel puțin 5 minute înainte. Pentru a-l curăța, deschide fanta de curățare a dispozitivului localizata in partea de jos a acestuia. Folosește un șervețel obisnuit pentru a șterge vaporii de tutun colectați în partea de jos a dispozitivului și de pe fanta de curățare a acestuia. Pentru a curăța interiorul camerei de încălzire a dispozitivului glo™, deschide clapeta din partea de sus și fanta de curățare a dispozitivului glo™. Curăță interiorul camerei de încălzire cu ajutorul periei furnizate. Pentru rezultate optime, curăță prin ambele capete ale dispozitivului, așa cum este recomandat. Pentru o funcționare optimă, dispozitivul glo™ trebuie curățat după 20 de sesiuni.

Pentru curățarea periei de curățare, tot ce trebuie să faci e să clătești peria sub apa de la robinet, iar înainte de a o refolosi, asigură-te că este uscată.

Device8

Lucruri de care să ții cont atunci când folosești un dispozitiv glo™

  • • Pentru a curăța încărcătorul USB, șterge încărcătorul cu o cârpă uscată atunci când se murdărește.
  • • Nu utiliza diluant, benzen sau alcool, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea produsului.
  • • Încărcătorul USB și adaptorul glo™ vor încărca dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului doar între temperaturile 0°C și 50°C.
  • • Nu utiliza încărcătorul USB și adaptorul la temperaturi mai mici de 0°C sau mai mari de 50°.

Acum ca stii totul despre glo™, nu rămâne decât să te bucuri de noul tău device și de toate aromele variate ale consumabilelor neo™.


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.