Date-ul perfect există

vday uniq
Miercuri, 23 Feb. 2022

Date-ul perfect există

Să te potrivești cu jumătatea ta e ca și cum ai găsi laterala colorată perfectă pentru dispozitivul tău glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology. Însă trebuie să ai grijă ca flacăra să rămână aprinsă. Chiar dacă sunteți la începuturile romanței sau cu ceva vechime, avem câteva idei pentru a îmbina distracția cu relaxarea în doi.

Invită-ți perechea la o plimbare în Serele Parc din Drumul Taberei. Veți descoperi șapte pavilioane cu plante exotice, așa că mai mult ca sigur vizita se va lăsa cu zeci de fotografii și selfie-uri în cea mai bună lumină.

Apropo de ședință foto inspirată și colorată. Muralul câștigător #EcoGrafitti „Love at First Swipe” de pe Strada Valea Ialomitei, nr. 5, este cel mai potrivit cadru pentru un selfie superb. Ar fi perfect dacă alegeți să purtați tricouri cu mesaje la cadru. Dacă doriți să vă vedem lângă mural, ne puteți da și un tag @glo_romania atunci când postați albumul pe Instagram și Instastories.

Genul programului: romance

Ce zici de un maraton de filme? Doar că de data asta nu la tine acasă, ci la cinematografele din oraș. Puteți da startul la Cinema Elvire Popesco, apoi să mergeți în plimbare până la Cinema Muzeul Țăranului. Încheiați seara cu un thriller la o sală VIP din mall, cu meniu select inclus.

Întâlnirile perfecte au și puțin mister. Surprinde-ți partenerul sau partenera cu un soi de escape room outdoor inventat de tine care să vă poarte prin locuri cheie din oraș. Trebuie doar să scrii un scenariu și îi trimiți indicii prin orice aplicație de pe telefon. De exemplu, poți gândi un traseu prin Herăstrau. Îi scrii să vă vedeți la statuia lui Shakespeare și, la ora stabilită, îi transmiți un mesaj și un nou indiciu. Iar la final vă intersectați, romantic, la Grădinile Japoneze unde îi reciți un haiku.


glo uniq romance

Și mai multă culoare

Să nu uităm de cadourile colorate și inspirate pentru îndrăgostiți. Magazinele de viniluri, librăriile și magazinele online, unde tinerii creatori români vând cele mai tari haine și accesorii, sunt locuri unde mai mult ca sigur vei găsi mici atenții potrivite.

Adaugă elementul surpriză: un atelier de olărit în doi, un curs de dans contemporan, bilete la concertele verii.

Cu NOUL glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology te poți juca cu aspectul dispozitivului tău glo™ și să îi asortezi după plac culorile. Sunt nu mai puțin de 76 de variante posibile. Despre ele poți găsi detalii pe site, iar pe blog-ul glo™ ai mereu inspirație pentru timp de calitate alături de cei dragi.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.