Descoperă Hyper Worlds by glo™: pășește în universul creativității fără limite

Multiversul glo hyper Blue - The Creator
Marți, 1 Feb. 2022

Descoperă Hyper Worlds by glo™: pășește în universul creativității fără limite

Albastrul este o culoare pe atât de iubită pe cât este și inspirațională. O poți regăsi în gama glo™, dar și în universul Hyper Words unde INNA te inspiră să fii gloer-creator, să te exprimi liber și să-ți depășești limitele.

Avangardistul Marcel Duchamp a inovat cu ajutorul umorului. Dacă n-ar fi trecut peste bariere și convenții, n-ar fi revoluționat lumea artei și azi, probabil, nu mai vorbeam despre „one-man movement”. Privește și la artiștii #RebelsWithACause, analizează-le lucrările și fii atent la mesajele pe care le transmit. Creativitatea e molipsitoare.

 

Inspirație cu dedicație

Află că inspirația e cu tine la tot pasul, așa că te invităm să te transformi într-un atent și fin observator atât în online cât și offline. Călătoria de dimineață cu orice mijloc de transport îți poate dezvălui un nou mural. Află că stația Piața Romană s-a îmbogățit cu unul chiar în 2022, iar prin oraș vei găsi atât opere EcoGraffiti cât și de la mulți alți artiști. Este de ajuns să fii atent.

Ori poate vei observa un călător absorbit de lectura unei cărți – încearcă să îi ghicești titlul și caută despre ce este vorba în ea. Poate tocmai ți-ai descoperit următorul roman preferat.

Bucură-te pe deplin de muzică și lasă hazardul să decidă playlistul de săptămâna aceasta. De exemplu, piesele de pe coloana sonoră a filmului pe care l-ai văzut recent chiar merită ascultate în întregime – sau poate vei descoperi artiști cu totul noi sau remixuri neașteptate.

În online, lansează challenge-uri pentru prieteni.  De exemplu, poți să îi inviți să scrie ultimul rând din cartea pe care o au pe noptieră - sau din cel mai recent articol care citit. Apoi pune-le împreună și vezi ce a ieșit.

Roagă-ți amicii să-ți recomande locuri noi pe care abia le-au descoperit: galerii de artă, săli de teatru independente, magazine interesante, sau peisaje incredibile – urbane și naturale. Alege diferit de fiecare dată, lasă-te surprins și ieși din rutină, schimbă mereu traseul spre casă.

Descoperă și redescoperă orașul în care locuiești – chiar îl cunoști cu adevărat? Ia-ți o zi și plimbă-te ca un turist prin el – caută să privești cu adevărat clădirile din jur, oamenii care ne înconjoară, simte pulsul orașului.

Încă ceva, poartă mereu cu tine un mic carnețel în care să îți notezi ideile, întrebările, curiozitățile. Sau de ce nu, folosește o aplicație bună de pe telefon.

 

Blue Hyperworls Inna 1

 

Privește cerul și ascultă marea!

Culoarea albastru este asociată cu foarte multe sentimente și simțiri si, potrivit cercetătorilor, poate veni și ca un impuls creativ. Albastrul cerului, marea albastră transmit liniște și încredere. Așa că nu e deloc întâmplător că, într-o cameră decorată în nuanțe de albastru, oamenii sunt mai calmi, mai productivi, mai creativi.

Unde mai pui și că albastrul și multele lui nuanțe sunt și ușor de asortat și încorporat: un scaun turcoaz, o canapea bleumarin, fețe de pernă în dungi sau buline sunt doar 3 moduri prin care îți poți aduce această culoare în casă! În 2022, folosește o agendă cu coperți albastre și adu aproape de biroul tău o fotografie de la Marea Neagră – sau poate alegi să o folosești ca screensaver. O să te inspire tot anul!

 

Hai să afli mai multe despre Hyper Worlds aici https://glo.ro/pages/hyperworlds/ și îndrăznește să alegi alături de INNA ce personalitate și culoare glo™ ți se potrivește cel mai bine: Gold – The Wanderer, Black – The Power Warrior, Blue – The Creator, White – The Dreamer. Iar pe blog găsești articole dedicate pentru fiecare dintre aceste lumi.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.