Mai mult negru, mai multă încredere

Multiversul glo hyper Black - The Power Warrior
Marți, 1 Feb. 2022

Mai mult negru, mai multă încredere

Înfruntă-ți temerile

Noul tău moto: Fii încrezător! Primul pas simplu e să-ți schimbi garderoba și să aduci în jurul tău obiecte de decor interesante.

E important să-ți îmblânzești fricile de la prima oră a zilei. Și ce mod mai bun de a face asta decât ascultând muzică? Alege-ți un playlist nou, pune-ți un vinil, sau dă drumul la radio pe melodii care să te pună în mișcare și să îți dea energie. Iar după un dans de înviorare, află că ziua bună se cunoaște și după ținută. Ce zici de una all black?

 

All black outfits make a statement

Sezon după sezon, foarte mulți designeri îi aduc nenumărate ode negrului. Această non-culoare nu lipsește nici de pe podiumuri și nici din moda străzii. Sunt bloggeri de fashion care nu ies din ținute all black. Așa se simt invincibili – și de ce să nu le urmăm exemplul?

Pentru ei, o ținută all black e ca o armură, una de o eleganță atemporală și foarte stilată. T-shirts, pantaloni de piele, rochii maxi, blugi skinny, sneakers, acessorii de toate felurile, toate arată foarte bine pe negru. Dar ce zici: cum ar fi să porți o pălărie ca un act de curaj, ori să porți geaca aia de piele? Poți oricând să le combini cu o rochie vaporoasă, pentru o ținută feminină dar puternică - sau din contră, să le îmbini cu o cămașă, blugi și bocanci pentru o ținută mai fierce. Când arăți bine, te simți bine și transmiți asta și celorlalți.

Lifestyle Inna All Black 1

 

Negrul ca element de decor

Schimbă perspectiva și la tine acasă. Știi scaunele pe care le folosesc regizorii pe platoul de filmare? Cumpără-ți unul negru din piele și include-l în decorul din birou sau sufragerie. Este atât decorativ, cât și practic.

S-a dovedit și că scrisul crește încrederea în sine, așa că o altă idee ar fi să transformi un perete întreg din birou sau bucătărie în tablă de scris. Și este și foarte ușor de realizat: te poți ajuta de Chalkboard, care este și foarte ușor de aplicat.

Îți mai trebuie doar cretă, iar apoi poți începe încet-încet să îl și folosești. Pentru început notează-ți lista de cumpărături, sau lucrurile importante de făcut în ziua respectivă. Apoi, treptat, treci la citate mai serioase. Citate din cărțile care-ți plac, replici celebre din filme. Orice te motivează să acționezi cu optimism și încredere în fiecare zi.

Află mai multe despre gloTM hyper+ UNIQ și cele 76 de combinații de culori în care îl poți găsi.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.