Hyper Worlds by glo™: experimentează prezentul și viitorul în universul posibilităților infinite

Multiversul glo hyper -The Dreamer
Marți, 1 Feb. 2022

Hyper Worlds by glo™: experimentează prezentul și viitorul în universul posibilităților infinite

Inspirați de Hyper Worlds by glo™, INNA și culorile dispozitivului glo™, am explorat împreună, pe site https://glo.ro/pages/hyperworlds și aici, pe blogul glo™, lumi și perspective noi: Gold – The Wanderer & Black – The Power Warrior. A venit rândul gloer-visătorului. The Dreamer știe povești și scenarii nenumărate din viitor. Însă înainte de toate, știe să guste din plin și din prezent.

 

Pur și simplu mindfulness

„Îndrăznește să fii prezent” este provocarea glo™ pentru tine. Mindfulness nu este doar un cuvânt la modă, este atenția pe care ți-o oferi în timp ce observi, fără să judeci, tot ce se întâmplă în jurul tău. Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta, așa că ai mereu grijă să fii conectat la gândurile tale și să îți măsori cuvintele.

Nu te mai critica atunci când nu este cazul, dar nici prea indulgent nu este bine să fii! Iată un foarte simplu exercițiu de mindfulness: oprește-te chiar acum din ceea ce faci și, pentru câteva minute, fii atent la sunetele care se aud, inspiră adânc, vezi dacă poate se simte un anumit miros, observă ce fac ceilalți.

Ține minte să te bucuri cu adevărat de fiecare zi și profită de fiecare oportunitate să ieși în natură. Sfatul nostru pentru primăvara aceasta: lasă-te furat de peisaj și alintat de soare.  

Inna Hyperworld White

 

Îndrăznește să visezi

Nu există lume cunoscută sau necunoscută care să când știi ce-ți dorești și ai încredere în tine. Fă și un exercițiu de imaginație și gândește-te: cum crezi că va arăta orașul tău peste 1 an, 5, 10 ani?

Începem noi, cu Bucureștiul: nu-i așa că e simplu să ne zboare gândul la un all white party cu tehnologie VR sus, pe clădirea CICLOP de pe Magheru, ori la un spectacol de teatru ad-hoc în rond la Universitate cu actori de ocazie aleși dintre trecători. Sau poate vei primi propunerea să-ți închiriezi apartamentul unei galerii de artă contemporană? Sau măcar să explorezi arta într-un spațiu neașteptat.

Și experiențele noi nu se vor opri doar la ceea ce putem vizita, ci și la lucruri pe care le folosim. Puterea imaginației ne poartă pe noi culmi, deci cine știe, poate că cei mai noi sneakerși s-ar putea să fie din zaț de cafea, sticle de plastic topite și piele de cactus.

Află că un hoodie prietenos cu mediu se face deja din zațul de la 3 căni de cafea și 10 sticle de plastic, potrivit celor de la Green Report.

Și dispozitivul tău glo™ poate fi reciclat (https://glo.ro/blog/universul-glo/reciclare), deci de ce să nu ne folosim și de cafea? Așadar, iubește prezentul, dă-ți voie să visezi și trăiește în viitor chiar de pe acum.

 

Descoperă mai multe despre Hyper Worlds aici https://glo.ro/pages/hyperworlds, navighează cele patru lumi alături de ea și alege alături de INNA ce personalitate și culoare glo™ ți se potrivește cel mai bine: Gold – The Wanderer, Black – The Power Warrior, Blue – The Creator, White – The Dreamer.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.