Hyper Worlds by glo™: conectează-te la tine și pornește în noi aventuri

Multiversul glo The Wonderer
Marți, 1 Feb. 2022

Hyper Worlds by glo™: conectează-te la tine și pornește în noi aventuri

Te invităm să descoperi o experiență interactivă care îți va oferi perspective inedite! Hyper Worlds https://glo.ro/pages/hyperworlds este noul tău univers creativ by glo™ și are o gazdă pe măsură. INNA te inspiră și explorează alături de tine fiecare spațiu încă necunoscut, inspirat de culorile dispozitivului glo™. Astăzi este despre Gold și latura noastră aventuroasă, mereu gata de o nouă explorare cât și de relaxare. Îndrăznește să faci o schimbare.

 

Conectează-te la tine

Ai toate motivele să pariezi pe Gold în noul an mai ales după ce vei afla că auriul este un magnet pentru prosperitate, energie creativă și forță. În 2022, îți recomandăm să fii atent și conectat la ce se întâmplă în jur, să descoperi noi oportunități și să trăiești clipa.

Nu uita să te conectezi și la tine însuți și propriile trăiri. Cel mai simplu mod prin care poți face asta? Ia-ți o agendă cu pagini aurii și începe Jurnalul unui gloer-explorator. Scrie zilnic despre emoții tale, pentru ce ești recunoscător și descrie experiențele pe care le trăiești aici și acum. Așa cum se spune: primul pas spre bunăstare este recunoștința pentru ceea ce ai deja și atitudinea pozitivă.

 

Creează-ți propria oază de bunăstare

Un mod relativ simplu și rapid de a-ți induce o stare de bine este să te simți cu adevărat bine la tine acasă. Nu mai considera casa ca pe o simplă locuință, ci caută să o transformi într-o oază de relaxare și bunăstare.

Nu este nevoie de o renovare totală - chiar și câteva mici decorațiuni și elemente în plus pot duce la această transformare. Caută să aduci în casă decorațiuni cu elemente gold, încărcate cu energia soarelui, ca să atragi prosperitate și vitalitate. O oglindă cu o ramă specială, un aranjament pentru masă, sau chiar și doar un set de lumânări te pot ajuta să aduci soarele în casă.

Auriul este bine pus în valoare de nuanțe de verde, în special verde crud, așa că îți recomandăm să inviți în interior și câteva plante norocoase de apartament. Câteva variante bune – care nu vor invita doar prosperitate, ci vor fi și simplu de îngrijit și îți vor aduce un aer mai proaspăt în casă – sunt Chinese Money Plant, Bambus și Eucalipt.

Pentru o doză de extra personalitate, poți transforma ghivecele simple în care au venit în piese de artă fie vopsindu-le, fie prin aranjarea lor într-un colț special. Investiția este destul de mică și le poți considera și un proiect bun de weekend, și o șansă să îți pui talentul de artist la treabă.

 

Inna Hyperworlds The Wonderer 1

 

La fel de bine, poți integra auriul și în living printr-o lampă de birou black-gold și un afiș de film noir cu o ramă aurie – asortată la noua oglindă. Încă ceva, caută un peștișor din metal auriu și pune-l la tine pe birou ca să-ți amintească de lista cu dorințe de îndeplinit anul acesta.

Auriul este foarte ușor de integrat și în dormitor, e de ajuns chiar și doar un set de perne cu fețe aurii și catifea așezate pe pat și vei avea mereu impresia că intri într-o destinație nouă, de lux. De ce nu? Let your mind wander & run wild

Află mai multe despre Hyper Worlds aici https://glo.ro/pages/hyperworlds/, start the experience și alege alături de INNA ce personalitate și univers glo™ ți se potrivește cel mai bine: Gold – The Wanderer, Black – The Power Warrior, Blue – The Creator, White – The Dreamer.

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.