Ai descoperit noul nostru serviciu de abonamente neo™?

Ai descoperit noul nostru serviciu de abonamente neo™?
Luni, 19 Apr. 2021

Ai descoperit noul nostru serviciu de abonamente neo™?

Știm că ești în continuă mișcare și că timpul tău este prețios. De aceea, am creat noile abonamente pentru a se potrivi nevoilor tale: beneficiezi de livrare gratuită direct la tine acasă, în fiecare lună și te bucuri de experiența completă glo™  cu fiecare livrare.

Ce am îmbunătățit la noul serviciu de abonamente?

Perioada nouă de livrare a produselor comandate

Abonamentul se înnoiește și se livrează o singură dată pe lună prin serviciul de curierat rapid. Configurezi planul de abonament dorit, plasezi comanda pe glo.ro iar noi o livrăm cât mai curând posibil. Comanda următoare se va autogenera în termen de 30 de zile de la data selectată, în momentul activării abonamentului.

Dacă dorești să oprești livrarea pentru o perioadă de timp, ai opțiunea de a pune oricând pe pauză abonamentul. Schimbările le poți face chiar tu din secțiunea Contul meu -> Editează abonamentul. Îl poți relua când dorești, accesând aceeași secțiune din glo.ro.

 

Secțiune dedicată în Contul tău

Dacă vrei să revizuiești detaliile abonamentului trebuie doar să accesezi secțiunea dedicată din contul tău din glo.ro, unde poți vizualiza beneficiile pe care le ai pentru planul actual, iar dacă folosești zona dedicată planurilor poți ajusta doar cu câteva clickuri selecția de arome, cantitatea de pachete sau să treci ușor de la un plan la altul

 

Mai multe opțiuni și beneficii

Daca iți este greu să te hotărăști între două opțiuni, am adăugat-o și pe a treia pentru noile planuri. Am îmbunătățit discounturile acordate că să ai mai multe variante potrivite nevoilor tale.

Poți alege între un discount de 15%, 20% sau 25% în funcție de numărul de pachete selectate.

Am adăugat și puncte lunare în glocircle pe care le poți folosi cum dorești, deviceuri gratuite în funcție de planul ales și testarea noilor arome când se lansează.

Descoperă aici noile abonamente si bucură-te de noile beneficii.

Dacă mai ai nevoie de informatii, nu ezita să accesezi secțiunea FAQ din pagina dedicată serviciului de abonamente.

 

 

 

 

* Acesta este un produs care se adresează exclusiv consumatorilor de produse din tutun cu vârsta de peste 18 ani, care locuiesc în România.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.