Sneakers & Co. 2022 x glo™: peste 9.000 de participanți, 3 zile de distracție și o primă ediție de senzație

sneakers-and-co
Miercuri, 2 Nov. 2022

Sneakers & Co. 2022 x glo™: peste 9.000 de participanți, 3 zile de distracție și o primă ediție de senzație

La final de septembrie a avut loc Sneakers & Co. 2022, un nou eveniment de succes sub umbrela glo™ Rebels With a Cause, unde sneakerșii au fost în centrul atenției. Peste 9.000 de pasionați de pantofi sport (cărora li se mai spune și sneaker heads) din toate colțurile Bucureștiului s-au întâlnit la Combinatul Fondului Plastic pentru trei zile de distracție cu muzică live, sport, sesiuni de shopping cu modele de la cele mai tari brand-uri, expoziții inedite, plus artă pe… sneakerși.

Citește articolul și vezi cum a strălucit glo™, partener la prima ediție Sneakers & Co. Iar ca bonus, în fotografii găsești inspirație și sneakerși interesanți pentru outfit-uri demne de multă admirație pe Instagram.

Graure x glo™ = sneakerși unicat & momente de neuitat

Sneaker Img Graure

Lumea s-a adunat la Sneakers & Co. 2022 și ca să vadă de aproape un custom sneakers show by Graure. La invitația glo™, cunoscutul sneaker artist Octavian Graure a transformat mai multe perechi de sneakerși albi în pantofi sport unici, care să atragă toate privirile și complimentele.

La mijloc nu e vreo magie, ci talent și imaginație. Iar Graure ne-a arătat din nou că are idei din belșug numai bune de pictat și de pus în picioarele iubitorilor de sneakerși. La propriu. Așa că mai mulți fani au plecat acasă de la Sneakers & Co. 2022 cu o pereche de sneakerși personalizați, creați chiar sub ochii lor.

Înainte de pictură, Graure le-a povestit participanților la Sneakers & Co. 2022 despre începutul carierei sale, în urmă cu 8 ani, cu un set de markere și improvizație pe pantofi sport de pânză. Graure are azi în portofoliu peste o mie de sneakerși pictați diferit, tocmai pentru că reușește să surprindă prin arta sa caracterul unic al fiecărei persoane. Ce-a ieșit din mâinile și inspirația lui Graure la corner-ul glo™ de la Sneakers & Co., poți descoperi în fotografii. 

Sneakers & Co. 2022, un weekend plin, un shop de vis și un line-up ca de festival

Sneaker Img1

Până la ediția viitoare Sneakers & Co., hai să facem o recapitulare. Cel mai nou eveniment din România dedicat sneakerșilor a debutat pe 23 septembrie 2022, fix la început de weekend, într-o zi de vineri, cu un DJ Set by Disco Sigaretta, încălzirea perfectă pentru surprizele și atracțiile care aveau să urmeze.

Artist Meet&Greet Sneakers Art Exhibition au prezentat la Combinatul Fondului Plastic, în mijlocul unui mare magazin efemer de sneakerși – printre care și unii foarte rari - o altă perspectivă asupra artei, unde istoria și clasicul s-au îmbinat perfect cu modernul. Experiența s-a văzut în fotografiile și selfie-urile care au curs în valuri de hashtags pe rețelele sociale.

Atelierul Tike! Sneakers customization x George Beșchea a avut, de asemenea, mulți vizitatori. De dans s-a ocupat trupa glo Dance Crew, iar muzica și petrecerile au continuat până seara târziu cu un DJ Set din partea lui LU-k Beats, un DJ Set On The Block din partea celor de la Sneakers Industry, și mulți alții. Vlad Dobrescu a reușit să pregătească publicul cu un DJ Set plin de ritm, rimă și flow, iar concertul BRUJA a încheiat grandios evenimentul, duminică, pe 25 septembrie.

„Ieși în față și arată-ți sneakerșii și ideile!”

A fost un public numeros, entuziast și divers la Sneakers & Co. 2022, iar participanții și-au admirat ținutele și ideile creative. Am avut parte de street fashion, dar și dezbateri intense despre fenomenul sneakers în cultura urbană în cadrul evenimentului ce a avut loc în toamna lui 2022. Bogdan Drăcea n-a făcut stand-up, ci a reușit să atingă subiecte interesante în discuțiile pe care le-a avut despre sneakerși cu Otravă, Skizzo Skillz și Hypno, ori Doc, Mîndru și Vlad Negoițescu.

Sneakerșii rămân în tendințe și subiect de festival și în anul care vine. Organizatorii au anunțat deja că Sneakers & Co. revine cu o nouă ediție în 2023. Stai pe blogul glo™, ca să afli vești despre Sneakers & Co. 2023, dar și despre noi evenimente care se întâmplă în oraș ca să cunoști noi artiști români #RebelsWithaCause, pe care glo™ îi sprijină și promovează.

 

 

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.