glo™ Creative Camp 2022: a doua săptămână de muzică live, la mare, cu Bean MC la butoane

glo_creative_camp
Vineri, 30 Sept. 2022

glo™ Creative Camp 2022: a doua săptămână de muzică live, la mare, cu Bean MC la butoane

glo™ Creative Camp 2022 ne amintește de vară, soare și, mai ales, muzică bună, la malul mării. La fel ca în prima săptămână a taberei, care a găzduit artiști cu o pasiune pentru muzica electronică, noii invitați au alcătuit un mix unic de talente recunoscute și în ascensiune pentru șapte zile de muzică live. Iar la fel ca în prima săptămână de camp, mentorii au lucrat alături de invitați la un show unic pentru Electric Castle 2023. Și de ce nu, și la alte colaborări muzicale viitoare.

O parte din trupa Subcarpați, în frunte cu Bean MC, Ioana Milculescu, Valentin Mușat, plus AFO, Andrei Buibaș, Philip Cordon și Lorin Lepădatu au pus freestyle pe nisip, au cântat și au colaborat, totul la Arome22 în stațiunea Eforie Sud. 

Glo Creative Camp   Week 2   Body Image 1

Muzica în glo™ Creative Camp 2022

Bean MC de la Subcarpați AKA Taica Bean, și-a asumat rolul de mentor în cea de-a doua săptămână a taberei glo™ Creative Camp 2022. Pe numele lui real, Alexe Marius Andrei, are ani de experiență pe scena underground românească, în muzică electronică și hip hop, și este unul din artiștii ce au cules și readus în atenția publicului folclorul românesc.

Glo Creative Camp   Week 2   Body Image 2

A fost o muncă de echipă cu sesiuni live de freestyle, acorduri, strofe și versuri memorabile cântate de la începutul zilei și până la apus, la un special rooftop gathering. Vocea feminină de la Subcarpați, Ioana Milculescu, parte din grupul Culese din Cartier, a răsunat la Eforie Sud, iar chitaristul trupei Valentin Mușat și unul dintre cei buni percuționiști din România, Philip Goron, au avut grijă să păstreze ritmul și să se armonizeze cu emoția din glasul solistei.

Mereu cu vorbele la el și cunoscut vânător de talente, în tabără a cântat și AFO, o voce renumită în hip-hop-ul românesc. Apropo, știai că-l cheamă Emil Teleagă și-a făcut management în construcții înainte să își clădească o carieră solidă în muzică?

Glo Creative Camp   Week 2   Body Image 3

Hip-hop, faceți loc! Vin noi talente

Ediția cu numărul 3 glo™ Creative Camp 2022 s-a încheiat, dar poveștile și talentul din camp continuă. Pe lângă mentorul recunoscut și invitații de renume, și această săptămână a încurajat dezvoltarea unor noi talente în plină ascensiune, așa că ține minte următoarele nume: Maria Constantin și Tudor Dănilă, câștigătorii Call for Fans din cea de-a doua săptămână, care au cântat, au învățat și s-au distrat în cadrul Creative Camp alături de artiști si invitați.

Glo Creative Camp   Week 2   Body Image 4

Multe sesiuni de freestyle și un workshop de Cajon

„Energia bună care să rămână”, cum cântă Ioana Milculescu, a cuprins spațiul de creație de la Arome22 de la răsărit la apus. Și așa cum ne-am obișnuit, au fost și multe și variate surprize. Păstrând tema muzicală, oare câtă lume știe cum se face (sau ce este) un cajon? Acesta este un instrument de percuție peruvian, iar artiștii de la glo™ Creative Camp 2022 l-au construit, l-au testat și l-au luat cu ei acasă pe post de suvenir din tabără.

Glo Creative Camp   Week 2   Body Image 5

Nu uita că glo™ Creative Camp 2022 se va vedea și la Electric Castle 2023, așa că rămâi alături de noi, vom reveni cu noi detalii din culise.

 

 

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.