glo™ x Art Safari 2 din 2022: descoperă o nouă oază de artă contemporană în mijlocul orașului

glo_art_safari
Luni, 10 Oct. 2022

glo™ x Art Safari 2 din 2022: descoperă o nouă oază de artă contemporană în mijlocul orașului

În 2022, ne putem delecta cu 2 ediții Art Safari în același an. De prima ne-am bucurat împreună aproape toată vara, iar cea de-a doua a luat startul pe 23 septembrie și este în plină desfășurare la Palatul Dacia-România, în Centrul Vechi al Bucureștiului. Ține până pe 11 decembrie, iar glo™ ți-a pregătit din nou surprize. Vino să admiri instalația „Oasis” și lucrările realizate de artistul clujean Mihai Mureșan, dar și să răsfoiești The UNIQ BOOK of 76 Expressions, sursa glo™ de inspirație ca să fii unic(ă).

„All you need is Art”. Art Safari.

Colaborarea glo™ și Art Safari, sub inițiativa #RebelsWithACause, continuă și la ediția numărul 10, de data aceasta cu o nouă artă super contemporană. Așa cum te-ai obișnuit, spațiul primitor de la intrarea în Palat găzduiește artistul invitat de glo™ să creeze și să inoveze. Astă vară a fost momentul „True Colors” la Art Safari, instalația inedită realizată de Irina Dragomir la invitația glo™, iar cum avem „Oasis”, o lucrare semnată de Mihai Mureșan.

Glo Artsafari Oasis Bodyimage 1

Instalația luminoasă te întâmpină în holul mare cu oază de flori rare, inspirate din florile de cactus, numai bună de admirat, fotografiat și postat. De altfel, cactușii sunt o temă preferată a artistului clujean, iar seria „Lucruri mărunte” dedicată acestora se află, de asemenea, expusă la Art Safari în Pavilionul Românesc.

Totuși, înainte să începi explorarea tablourilor și instalațiilor în cel mai mic detaliu, nu uita să treci pe la corner-ul glo™ și să răsfoiești The UNIQ BOOK of 76 Expressions. În NOUL album glo™ ai inspirație și idei de Instastories pentru fotografiile pe care urmează să le faci la Art Safari 2022, ediția de toamnă.

Glo Artsafari Glo Uniqcorner Bodyimage 2

O oază de creativitate la Art Safari 2022

Te-ai gândit vreodată că fotografiile tale ar putea să fie inspirație pentru o lucrare de artă contemporană? Ei bine, da, chiar se poate. În 2022, constrastele se atrag, iar „disruptive” e mai mult decât un cuvânt la modă. Artistul Mihai Mureșan se folosește de arta fotografiei în procesul de documentare pentru lucrările sale. Pentru el, fotografia este o parte esențială în pregătirea subiectelor abordate.

Glo Artsafari Oasis Bodyimage 3

Astăzi, arta și tehnologia ne dovedesc că nu există limite pentru creativitate. Iar în artă se găsesc mereu căi pentru a integra realitatea înconjurătoare. Cum este și oaza de lumină și flori aflată în mijlocul muzeului temporar Art Safari. Lucrarea „Oasis” este o bucată de natură în centrul orașului aglomerat, o invitație la (re)descoperirea emoțiilor. 

Tururi Art Safari ghidate, pe înserate

Nu uita că vinerea și sâmbăta ai Art Safari Night Tours, o ocazie numai bună să-ți dai întâlnire cu prietenii și să vă bucurați împreună de artă românească plus capodopere de la celebrul “Victoria and Albert Museum” din Londra. În plus, în fiecarea seară de weekend vin invitați surpriză noi: artiști, trupe interesante, instrumentiști, etc.

Mergi pentru prima oară la Art Safari? Citește aici cum a fost astă vară și lansează deja invitațiile pentru gașca de prieteni. Apropo, nu uita să ne dai tag pe Instagram în fotografiile realizate în jurul instalației Oasis a lui Mihai Mureșan, atunci când te bucuri de the glo™ corner, cât și de la Art Safari 2022, în general. Ești la unul dintre cele mai mari evenimente de artă din România, unde glo™ susține, ediție de ediție, creativitatea artiștilor români.

 

 

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.