glo™ te invită la Sneakers & Co. 2022, cel mai nou eveniment din România dedicat sneakerșilor!

glo-x-sneakers-co
Joi, 22 Sept. 2022

glo™ te invită la Sneakers & Co. 2022, cel mai nou eveniment din România dedicat sneakerșilor!

 

Asortează-ți sneakerșii la o ținută cool și vino alături de glo™ la Sneakers & Co. 2022, un event cum n-a mai văzut Bucureștiul. Pe 23, 24 și 25 septembrie te așteptăm la Combinatul Fondului Plastic pentru un weekend plin de distracție cu muzică live, artă și sesiuni de shopping. În plus, se vor organiza expoziții de sneakers unde vom putea viziona perechi rare, din colecții private, cât și unele noi, abia lansate, de la brand-uri mari. Ia-ți bilet și hai să vezi ce înseamnă cu adevărat pasiunea pentru sneakerși și să trăiești o experiență inedită. 

Sneakers & Co. e la prima ediție și aduce împreună artiști și creatori foarte talentați, iar glo™ s-a alăturat evenimentului în calitate de partener. Susținem industria creativă locală și căutăm mereu adevărați #RebelsWithaCause, și știm că la Combinatul Fondului Plastic și-au dat întâlnire cei mai buni.

Sneaker Body Img

Sneakers & Co., artă, muzică, fashion

Artiști și ilustratori, Saddo & Adrian Piorescu, Roxana Benea, Iluc, Wanda Hutira, MeriTheZu și Robert OBERT își vor expune creațiile la Sneakers & Co. 2022 ce începe vineri 23 septembrie, la ora 14.00.

Iar petrecerea o să continue până seara târziu cu Disco Sigaretta (DJ Set) la butoane. Descoperă mai multe detalii despre eveniment și nu uita să îți cumperi bilet. Vezi cine mai merge și invită-ți prietenii cu un click pe pagina de Facebook a event-ului.

Sâmbătă și duminică vor da tonul la distracție Lu-K Beats (DJ set), Vlad Dobrescu (DJ set) și BRUJA.

 

Cultură urbană sau când sneakerșii sunt vedetele

Cine-i mare fan sneakerși nu ar trebui să rateze la Sneakers & Co. 2022 nici poveștile despre pantofii sport transformați într-un adevărat fenomen artistic, cultural și social. Artiști, influenceri și sportivi din România te invită alături de ei, sâmbătă și duminică, la un panel dedicat și au pentru tine povești și răspunsuri la întrebări variate.

Sneakerșii au fost sunt și vor rămâne mereu în tendințe. De la modele care au făcut istorie precum Stan Smith, Super Star, Air Jordan One, Yeezy, etc. și până la colaborări cu vedete, colecții lansate de brand-uri de lux și sneakerși vânduți la faimoase case de licitație, pantofii sport dictează trenduri și scriu pagini importante din cultura urbană.

Știai, de exemplu, că prima pereche de Yeezys, un prototip purtat de Kanye West în timpul unei reprezentații la Premiile Grammy din 2008, a fost vândută pentru 1,8 milioane de dolari în primăvara anului 2021? Iar recordurile nu se opresc aici. Marca Yeezy este evaluată în acest moment la peste 4 miliarde de dolari. Există o adevărată industrie a sneakerșilor, de la un sezon la altul apar noi modele și toate generațiile îi poartă și îi iubesc.

În România, există chiar și o gașcă de artiști foarte talentați care îți pot picta și personaliza pantofii sport așa cum îți dorești - sau în moduri neașteptate. Au adunat comunități importante pe Instagram și dau tonul în modă. La invitația glo™, Graure – sneaker artist - vine la Sneakers & Co. 2022 ca să dea și mai multă culoare evenimentului. O să vezi cum se transformă, pe loc, adidașii albi în opere de artă contemporană.

glo™ nu este la prima întâlnire cu pasionații de sneakers. Anul trecut, glo™ a sprijinit și event-ul Urban Pairs & Art Flairs. Citește cum a fost atunci pe blogul glo™ , lasă-te inspirat și pregătește-te pentru noi surprize #RebelsWithaCause.

 

 

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.