Retro fashion is back: clasicul devine fresh

glo-summerwell-festival
Vineri, 20 Aug. 2021

Retro fashion is back: clasicul devine fresh

În ultima vreme nostalgia s-a strecurat din ce în ce mai mult în fashion. Dacă ți se pare că tocmai ai ieșit dintr-o mașină a timpului atunci când dai scroll pe rețelele de socializare, să știi că nu ești singurul. Și noi simțim comeback-ul retro și ne bucurăm că îl trăim.

Img Tricou SW

De ce retro și de ce acum?

În primul rând, moda e ciclică și durează cam 30-40 de ani să revină, așa că nu e deloc surprinzător să vedem din ce în ce mai multe elemente din anii ‘80 și ‘90 în jurul nostru. Pe lângă asta, credem că retro is back și pentru că stilul e pur și simplu cool.

Img Borseta SW 2

Ce e retro și de ce e cool?

Când toate lucrurile trec în digital, de la cumpărături și până la concerte sau conferințe, parcă offline-ul și variantele analog, considerate învechite, par din nou fresh. Rafturi pline de viniluri în librării, pereți umpluți de amintiri sub forma pozelor Polaroid sau arcade-uri old-school la care mergi cu prietenii.

Dar poate mai mult decât cele de mai sus, când spui retro, te gândești la modă. Și nu poți spune modă retro fără să te gândești la mom jeans – largi, albaștri, cu talia înaltă – completați perfect de un tricou cu imprimeu care-ți aduce aminte de vară.

Avansăm puțin în timp și ajungem la vedetele hip-hop din ‘90 pe care nu ni le putem imagina altfel decât cu trening-uri largi, cu borsete colorate, lanțuri la gât și faimoasele bucket hats à la Run-DMC.

Dacă ești și tu la fel de in love cu retro ca noi, hai în magazinul gloTM. Ți-am pregătit piese din colecția limitată gloTM Summer Daze care să-ți completeze outfitul retro și să te aducă pe

Img Hat SW


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.