glo™ face iar show la One Night Gallery. Vino „să asculți” artă contemporană și să vezi tehnologie și instalații inedite!

one-night-galery-2022
Miercuri, 1 Iun. 2022

glo™ face iar show la One Night Gallery. Vino „să asculți” artă contemporană și să vezi tehnologie și instalații inedite!

One Night Gallery 2022 se anunță o ediție cu adevărat spectaculoasă. Cea mai tare expoziție de new media art a verii are loc pe 18 iunie, la Casa Braikoff, clădirea în formă de V, în stil beaux-arts, de lângă Ateneu. Așa cum te-ai obișnuit deja, glo™ ți-a pregătit o mulțime de surprize artistice și te așteaptă să le descoperi.

Love Les Ateliers Nomad

Când artiștii români sunt în centrul atenției, glo™ spune prezent. Din 2017, evenimentul One Night Gallery, organizat în locuri interesante și neașteptate din oraș, scoate în față tinere talente și le promovează prin intermediul unor expoziții de artă new media tot mai spectaculoase de la an la an. Ediția cu numărul 20 va avea loc în curând, iar programul One Night Gallery 2022 este gândit să te surprindă. E suficient să afli că Les Ateliers Nomad sunt în centrul atenției ca să-ți dai seama ce experiență fabuloasă și colorată te așteaptă.

ONG Body Img1

 

Experimenează arta contemporană by glo™

Nu rata „Hotspot expozițional” cu panouri reactive sonor și Interactive Lightroom: un spectacol coregrafiat de lumini, amplificat de glo™. Arta contemporană sună și arată foarte bine, e atractivă și te invită să o pui la tine pe story.

Pentru ediția One Night Gallery de anul acesta s-au lansat, în premieră, și două serii de podcast realizate în co-producție cu Black Rhino Radio, “Meet The Artist” & „Live.Love.Heritage” – povești despre casele de patrimoniu care găzduiesc expozițiile.  

Meet The Artist” este o inițiativă de promovare a scenei de new media art, susținută de glo™. Matei Derșidan și Somitca Marius-Cezar, parte din echipa Les Ateliers Nomad, se numără printre invitați și au dezvăluit deja detalii despre show-ul pe care ți-l pregătesc în noaptea de 18 iunie.

ONG Body Img2

 

One Night Gallery: o galerie, cinci orașe

„Nu există galerie ca One Night Gallery!” Vino să te convingi pe 18 iunie, începând cu orele 19:00, la Casa Braikoff, deschisă publicului pentru prima oară în mai bine de 15 ani. Pregătește-te de show, lângă Ateneu! Vei avea toată piațeta numai pentru tine și te vei putea bucura de artă contemporană, muzică, tehnologie AR & VR, tablouri 3D, spectacole de lumini și fum, instalații interactive și surprize de la glo.

După ediția din București, One Night Gallery 2022 va fi organizat și în alte patru orașe din România: în iulie în Constanța și Timișoara, august în Sibiu și octombrie în Oradea.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.