Art Safari 2022: glo™ și arta contemporană te cheamă din nou la Palatul Dacia-România

glo X Art Safari
Vineri, 6 Mai 2022

Art Safari 2022: glo™ și arta contemporană te cheamă din nou la Palatul Dacia-România

Art Safari 2022 începe mai devreme și ține mai mult anul acesta. Evenimentul va avea loc din 12 mai și tocmai până pe 7 august, tot în Centrul Vechi al Bucureștiului, iar glo™ este din nou partener al evenimentului mult așteptat. Ți-am pregătit o mulțime de surprize și la ediția Art Safari 2022, așa că ia-ți bilet sau abonament la Art Safari 2022 și hai să descoperim împreună noile galerii de artă la Palatul Dacia - România. Avem aproape toată vara la dispoziție și nenumărate planuri colorate inspirate de glo™.

 

Maraton de artă

Cum te-a obișnuit de la edițiile trecute, ți-am pregătit o listă lungă de surprize și la Art Safari 2022. Este ediția cu numărul 9 și vine cu expoziții inedite, tururi ghidate și night tours by glo™ deja celebre. Doar adresa a rămas aceeași de anul trecut: Strada Lipscani, Nr. 18 -20. În rest, programul e plin de noutăți. #SpoilerAlert te-așteaptă o altă instalație uimitoare creată special pentru acest eveniment & prima expoziție personală a unei tinere artiste care isi va pune amprenta pe execuțiile glo™ . Pregătește-te să te (re)îndrăgostești de arta contemporană.

Articol Artsafari Body

 

glo aduce artă contemporană și la Art Safari 2022

Instalațiile interactive susținute de glo™ la Art Safari sunt deja tradiție și le-ai văzut postate peste tot în rețelele sociale. Anul trecut, la Art Safari 2021, sculptura The Ride by Costin Ioniță a fost în centrul atenției. Sigur îți amintești de calul uriaș și rebel din holul Palatului Dacia – România, dar și de expoziția Anei Bănică „O retrospectivă a dragostei”. Art Safari 2022 nu e mai prejos, deci pregătește-te să fii surprins. Despre colaborarea break binary și Art Safari 2021 ți-am povestit mai multe aici, într-un articol pe blogul glo™ https://glo.ro/blog/cultura/glo-art-safari-2021-un-nou-collab-inspirat-break-binary-intalneste-arta-contemporan.

 

Art Safari 2022 x glo, trei luni de artă numai pentru tine

glo™ încurajează vizitele multiple la Art Safari 2022, urmate de selfie-urile atât de cool, încât ajung repede fotografii de profil. Nu uita să ne dai tag @glo_romania https://www.instagram.com/glo_romania/ să vedem și noi din ce unghi ai surprins muzeul temporar. Ai aproape trei luni să descoperi pictori celebri și avangardiști, fotografii spectaculoase, decoruri nemaivăzute și, astfel, să te lași inspirat de spectacolul artei cu Picasso și Dalí în prim plan. Sunt 6.000 de metri pătrați de artă: în camerele Palatului Dacia – România din București găsești surse de creativitate la tot pasul. Așadar, glo™ îți dă întâlnire foarte curând la Art Safari 2022. Adresa: Palatul Dacia-România. Strada Lipscani Nr. 18-20.

Art Safari e unul dintre cele mai mari evenimente de artă din România și, în urma popularității tot mai crescute de la an la an, în 2022 va ține trei luni, și nu doar câteva zile cum era până acum.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.