Strălucește în fiecare moment, cu noua colecție glo™ Hyper X2 Precious

x2-precious-collection
Miercuri, 26 Iul. 2023

Strălucește în fiecare moment, cu noua colecție glo™ Hyper X2 Precious

 

Colecția premium glo™ Hyper X2 Precious a fost lansată recent pe piața din România și se adresează celor care îndrăznesc să strălucească în fiecare aspect al stilului lor de viață. 

 Culori metalice, transpuse în dispozitivele glo™ Hyper X2 Precious 

Gold, Silver și Grey sunt cele 3 culori îndrăznețe dintre care îți poți alege varianta favorită, în funcție de personalitatea ta. Culori prețioase, perfecte pentru un stil de viață rafinat, modern și elegant. Culori ce vor adăuga un strop de sclipire exeperiențelor tale! 

Hyper X2 Precious Gold vine cu un design texturat, premium, ce îmbină perfect notele elegante, cu accentele moderne. Ideal pentru nopțile de vară în care distracția și petrecerile sunt nelipsite, iar tu atragi toate privirile.

Hyper X2 Precious Silver, cu striațiile argintii ce oferă un plus de rafinament stilului tău. Perfect pentru serile petrecute cu prietenii, la un cocktail savurat pe malul mării.

Hyper X2 Precious Grey, o nuanță rafinată care te face să strălucești în fiecare moment. Potrivit pentru toate clipele speciale care peste ani devin amintiri dragi. 

glo-hyper-x2-preciousglo-hyper-x2-precious

Luxul nu este o aspirație, ci un stil de viață

Dacă și tu rezonezi cu această perspectivă, atunci noul dispozitiv glo™ Hyper X2 Precious este perfect pentru tine. Un dispozitiv premium, ediție limitată, în 3 culori metalice perfecte pentru a adăuga o notă prețioasă fiecărui moment din viața ta. 

Colecția Precious se adresează celor care îmbină notele elegante cu accentele moderne, celor pentru care luxul nu este doar o aspirație, ci chiar un stil de viață. Noile dispozitive Hyper X2 Precious sunt create pentru un stil de viață rafinat, în fiecare moment. Pentru că, de ce nu, fiecare zi din viața noastră merită să fie trăită ca o zi specială. 

 

glo™ HYPER X2 Precious poate fi folosit exclusiv cu gamele neo™, Dunhill designed for glo™ și KENT designed for glo™.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.