Noul Hyper X2 AIR, cel mai ușor și subțire dispozitiv glo™ de până acum*

hyper-x2-air
Miercuri, 21 Iun. 2023

Noul Hyper X2 AIR, cel mai ușor și subțire dispozitiv glo™ de până acum*

 

Lasă-te purtat spre experiențe on the go cu noul dispozitiv glo™ HYPER X2 AIR, lansat recent pe piața din România. Acum te poți bucura de noul dispozitiv glo™ HYPER X2 AIR într-un format cu 25% mai ușor decât Hyper X2** și îl poți integra cu ușurință în viața ta de zi cu zi. Este perfect pentru un stil de viață rapid, așa cum îl avem cei mai mulți dintre noi, dar din care nu lipsesc și acele momente de relaxare de care avem nevoie cu toții. Datorită faptului că este subțire și ușor, noul device HYPER X2 AIR poate să te însoțească oriunde.

Momente on the go alături de Hyper X2 AIR 

O plimbare relaxată de weekend, o petrecere pe plajă, o ieșire cu prietenii la terasă, discuții amuzante până târziu în noapte sau concerte de neuitat la cele mai tari festivaluri? Indiferent ce alegi, noul Hyper X2 AIR te însoțește mereu. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de acele momente de pauză pe care ți le aduce.

hyper-x2-airhyper-x2-air

Culorile cerului, transpuse în dispozitivele glo™

Hyper X2 AIR vine în 7 culori îndrăznețe dintre care îți poți alege varianta favorită, în funcție de mood-ul pe care îl ai. Teal, Blue, Purple, Pink, Gold, Navy sau Black, nimeni nu te oprește să ai câte un dispozitiv pentru fiecare zi a săptămânii sau, de ce nu, pentru fiecare experiență pe care o trăiești.

Surpinzător de subțire, extrem de elegant

Noul dispozitiv glo™ Hyper X2 AIR este mai ușor decât dispozitivul glo™ Hyper X2 cu 25%. Însă, are fucționalități similare cu ale acestuia din urmă. În plus, o singură încărcare completă durează până la 20 de sesiuni*** astfel încât să te poți bucura de momentul tău de relaxare. Mai mult, carcasa exterioară a dispozitivului este realizată din aluminiu, ceea ce îi oferă un aer extrem de elegant.

hyper-x2-airhyper-x2-air

Gust intens și control deplin cu butonul de boost

Noul dispozitiv glo™ Hyper X2 AIR are și un buton de boost dedicat, pe care poți să-l folosești ori de câte ori simți nevoia să te bucuri de un gust mult mai intens, la doar 20 de secunde după apăsarea butonului.

Experiența tutunului, într-o variantă modernă

Noul dispozitiv glo™ Hyper X2 AIR, o extensie a gamei de dispozitive Hyper X2, a fost creat din dorința de a oferi o nouă alternativă fără fum, scrum și cu mai puțin miros neplăcut****.

 

*În comparație cu dispozitivele gloTM anterioare: Hyper X2, hyper +, hyper + UNIQ
**În comparație cu dispozitivul gloTM Hyper X2.
***Test efectuat pe dispozitive nou fabricate, încărcate complet. Experiența poate varia în funcție de comportamentul de utilizare.
****glo™ încălzește tutunul fără să îl ardă. Generează un aerosol cu gust de tutun, cu mai puțin miros și fără scrum, comparativ cu fumatul unei țigarete convenționale. Acest produs nu este lipsit de riscuri și conține nicotină, o substanță ce provoacă dependență.

glo™ HYPER X2 AIR poate fi folosit exclusiv cu gamele neo™, Dunhill designed for glo™ și KENT designed for glo™.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.