Cum să folosești corect noul Hyper X2 AIR! Află totul despre utilizarea celui mai ușor și subțire dispozitiv glo™ de până acum*

glo-hyper-x2-air
Luni, 3 Iul. 2023

Cum să folosești corect noul Hyper X2 AIR! Află totul despre utilizarea celui mai ușor și subțire dispozitiv glo™ de până acum*

Noul dispozitiv glo™ HYPER X2 AIR, lansat recent pe piața din România, s-a integrat rapid în stilul de viață dinamic al consumatorilor tocmai datorită faptului că este cu 25% mai ușor decât decât HYPER X2.

Subțire și ușor, cu o carcasă elegantă din aluminiu, noul device HYPER X2 AIR poate să te însoțească oriunde, făcând posibile acele momente de relaxare, momente de care avem nevoie cu toții.

Și pentru că Hyper X2 AIR vine în 7 culori îndrăznețe, inspirate din culorile cerului, îți poți alege nuanța favorită, în funcție de mood-ul pe care îl ai. Teal, Blue, Purple, Pink, Gold, Navy sau Black, câte o culoare pentru fiecare experiență pe care o trăiești.

hyper-x2-airhyper-x2-air

 

Dar ce trebuie să faci astfel încât să folosești noul tău dispozitiv corect și să te bucuri de o experiență cât mai bună și de lungă durată? Citește textul de mai jos, text pe care l-am pregătit special pentru tine și care cuprinde toate informațiile de care ai nevoie.

Cum introduci stick-ul în dispozitiv?

Primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când vrei să te bucuri de momentul tău de relaxare este să glisezi clapeta dispozitivului și să introduci consumabilele compatibile glo™ până când stick-ul atinge baza dispozitivului HYPER X2 AIR. 

Dacă poți vedea dunga colorată de pe filtrul stick-ului, înseamnă că produsul a fost introdus corect.

Cum pornești dispozitivul?

După ce ai introdus corect stick-ul, trebuie să-ți alegi modul de folosire: Standard sau Boost. Alegerea o faci în funcție de ce îți dorești: un gust mai intens sau o sesiune mai lungă. Pentru modul Standard (sesiune mai lungă) trebuie să ții apăsat butonul aferent acestuia timp de trei secunde. La fel si pentru modul Boost (care îți oferă un gust mai intens). După, display-ul LED se va aprinde pentru a marca începerea procesului de preîncălzire. Procesul de preîncălzire durează 30 de secunde în modul Standard și 20 de secunde în modul Boost. Când procesul de preincălzire e finalizat, dispozitivul va vibra iar tu vei ști că sesiunea poate începe.

Important de precizat este faptul că pentru o mai bună funcționare a dispozitivului tău HYPER X2 AIR îți recomandăm să iei o scurtă pauză între două sesiuni.

hyper-x2-airhyper-x2-air

Cum îți cureți dispozitivul HYPER X2 AIR  

Atunci când vrei să-ți cureți dispozitivul, asigură-te că l-ai lăsat să se răcească cel puțin 10 minute înainte de curățare. Deschide fanta de curățare a dispozitivului și folosește un șervețel pentru a șterge vaporii acumulați în ușița fantei de curățare. Este recomandat să înlături vaporii acumulați odată la 5 sesiuni. Iar după fiecare 20 de sesiuni, deschide clapeta din partea de sus și fanta de curățare a dispozitivului și curăță interiorul camerei de încălzire cu ajutorul periei din kit. După, e indicat să clătești peria de curățare și să o lași la uscat.

Cum verifici nivelul de încărcare

Atunci când dispozitivul tău HYPER X2 AIR nu este conectat la o sursă de încărcare, poți verifica statusul bateriei printr-o apăsare scurtă a butonului de comandă. Când acesta este conectat, se vor afișa diferite culori pentru a indica starea bateriei. (Culoarea Gri pentru oprit, Roșu pentru baterie cu mai puțin de 10%, Portocaliu pentru 11-30%, Galben pentru 31-60% și Verde când bateria este la o capacitate intre 61-100%).

Mici reguli pentru o bună funcționare

E important să știi că dispozitivul HYPER X2 AIR a fost testat pentru a se conforma tuturor cerințelor de siguranță necesare pentru dispozitivele electonice. Este recomandat ca dispozitivul să fie folosit la temperaturi ambientale de 15-25 de grade C și să nu fie utilizat la temperaturi ridicate (de peste 40 de grade) deoarece se poate supraîncălzi și există șanse să nu funcționeze din cauza protecției de siguranță.

 

Află AICI mai multe detalii despre funcționarea corectă a dispozitivului tău HYPER X2 AIR.

 

*In comparație cu dispozitivele glo™ anterioare: Hyper X2, hyper +, hyper + UNIQ

glo™ HYPER X2 AIR poate fi folosit exclusiv cu gamele neo™, Dunhill designed for glo™ și KENT designed for glo™.

 

 

 

 

 

 

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.