glo™, accesoriul verii 2021

device-glo-hyper+
Marți, 20 Iul. 2021

glo™, accesoriul verii 2021

glo™, device-ul heat-not-burn de la glo, are un look NOU & stylish & cool. Și culorile sunt fresh - negru, alb, auriu, sau albastru? Oricum, paleta de culori îți permite să te asortezi mereu, indiferent de stil. Negru și alb se potrivesc oricui iar cu auriu și albastru clar ieși în evidență. Găsești mai jos câteva idei de outfit-uri pe val.

 

Vara asta se poartă glo™. glo™

 

Îți place să te îmbraci clasic? Atunci sigur ți se potrivește glo™ negru sau alb. Ușor de asortat la orice ținută elegantă, în oraș sau la job, glo™ e foarte cool. Iar când alegi un outfit black, ia cu tine și o pereche de ochelari de soare cu rame portocalii sau verde neon. Știi bine că ținutele all white sunt mereu la modă iar cu glo™ hyper+ nu faci notă discordantă la un #WhiteParty estival. Nu uita de roșu seducător, atât de potrivit în combinație cu alb și negru.

 

Iar când vrei un pic de culoare la o ținută sobră, îndrăznește Gold și Blue. Ai mai mult curaj? Albastru glo™ arată grozav cu Illuminating (galben) şi Ultimate Gray (gri) – culorile anului 2021. Cât despre strălucitorul Gold, e in fashion de câteva sezoane și te invită să te îmbraci cu mai mult sclipici, glitter și paiete. Lucios poate fi întreg outfit-ul sau doar make-up-ul și accesoriile. Tu alegi! O să arate perfect și pe Instagram, #CuFiltru sau #FărăFiltru.

Glo Blog Hyper  Colaj

După job și mici escapade urbane, glo™ merge cu tine și în vacanță. Oricare dintre cele patru culori poate fi ușor asortată la ținutele lejere, cu ochelari de soare, sneakers sau pălărie în aceeași nuanță cu device-ul tău glo™.

 

glo™, design nou și elegant

 

Noul device glo™ combină texturi și materiale premium contrastante care se potrivesc stilului tău oricând, oriunde. Negru, alb, auriu, sau albastru, toate se asortează ușor cu orice ținută, pentru un look fresh și cool.


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.