Black Friday 2021: shopping show smart & fun în doar trei pași

Black Friday 2021: tips & tricks
Luni, 8 Nov. 2021

Black Friday 2021: shopping show smart & fun în doar trei pași

 

De la Halloween și trick or treat, trecem direct la tips & tricks de Black Friday. În noiembrie, când e festivalul cumpărăturilor online și offline Black Friday, trebuie să fii bine pregătit. În fața avalanșelor de oferte și reduceri, gloerii au la dispoziție un ghid super-util de shopping smart & fun în doar trei pași. Citește mai jos cum să NU faci o noapte albă de Black Friday.

 

Pasul 1: Ei bine, pentru un Black Friday reușit, întâi și întâi fă-ți o listă cu tot ce vrei să  cumperi și stabilește-ți neapărat un buget. Scrie inclusiv cadourile de Crăciun. Ofertele din perioada Black Friday sunt ocazia perfectă să umpli sacul Moșului, să câștigi bani și mai ales timp. În ajun, ia zi, cine stă liniștit, pe canapea, și se uită la „Singur acasă”? Ho! Ho! Ho! Ai cadourile pentru cei dragi împachetate încă din noiembrie. Good job guys! Mai scriem odată pasul 1, că-i mega-important – fă o lista cu ce vrei să-ți iei de Black Friday și vezi ce buget ai la dispoziție! Altfel riști să pierzi bani, iar tu vrei să câștigi și să profiți la maximum de Black Friday și în 2021!

article bf

 

Pasul 2: Acum că ai pus pe foaie sau în Notes produsele dorite, organizează-le pe domenii: tech, fashion, beauty, cărți, viniluri etc. și pornește la vânătoarea online de reduceri Black Friday. Începe cu magazinele unde obișnuiești să-ți faci cumpărăturile, mai mult ca sigur au oferte și de Black Friday. Ai avantajul că îi cunoști și nu vei avea parte de surprize. Stabilește ce și de unde cumperi, vezi care sunt prețurile și află când începe Black Friday în fiecare shop. Apoi, pune-ți reminder pe telefon ca să fii sigur că nu ești întâmpinat cu rafturi goale și mesajul out-of-stock.

BF Poza Articol 2

 

Pasul 3: Ziua cea mare de Black Friday a sosit și tu de shopping smart & fun ești foarte bine pregătit! Dacă listă TO BUY e exagerat de mare, fă totuși un TOP 3 și începe cu ce vrei mai mult și mai mult. Nu uita, organizarea e cheia! Vezi pașii 1 și 2! Noapte albă de Black Friday e doar pentru un party post-shopping, când ești informat, cumpărăturile sunt gata din câteva click-uri.

 

BONUS: Black Friday tips & tricks înainte să adaugi în coș

 

- Dacă vrei să-ți iei sneakerșii aia cool și magazinul e nou pentru tine, descarcă-ți deja aplicația și fă-ți cont ca să meargă fin treaba de Black Friday.

- Fii generos în social-media, dă like-uri și inimioare brand-urilor preferate și pune notificările pe ON. Mai mult ca sigur vor anunța startul de Black Friday și în rețele.

- Apropo, când îți comanzi gadget-uri noi, nu uita să reciclezi și să le dai la schimb pe cele vechi. Sustenabilitatea și shopping-ul smart merg mână în mână! La glo™ ai la dispoziție programul de reciclare responsabilă și te bucuri de beneficii. Urmează link-ul https://glo.ro/blog/universul-glo/reciclare și află toate detaliile.

 

Show-ul Black Friday 2021 se anunță uber-cool, cu oferte și reduceri pentru toată lumea. Așa că fii pe fază, colindă magazinele preferate și fă din shopping o experiență smart & fun. Știm că ți-a plăcut ghidul nostru de Black Friday, așa că te așteptăm în comunitatea glo™ și pe blog glo™ cu multă distracție și noi articole cool! Vezi că în secțiunea shop https://glo.ro/shop/category/all se pun la cale suprize și promoții de Black Friday.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.