Call for Fans: vino să faci parte din experiența glo Creative Camp

glo-creative-camp
Marți, 9 Aug. 2022

Call for Fans: vino să faci parte din experiența glo Creative Camp

Împreună cu prietenii noștri de la Electric Castle dăm startul ediției cu numărul 3 al unui proiect drag nouă, caracterizat de spirit creativ și artistic: glo Creative Camp 2.0. Într-o locație boemă, la Marea Neagră, Arome22 devine locul de întâlnire al artiștilor între 19 august și 4 septembrie.

Bineînțeles, tabăra nu ar fi la fel fără gloeri, așa că lansăm „Call for Fans”. Oferim șansa unică să simți emoția procesului creativ, să cunoști artiști de renume de la noi și de peste hotare și să faci parte din culisele unui show muzical și vizual.

2022 aduce cea mai complexă ediție glo Creative Camp de până acum. Bean & Cesar Merveille, alături de mulți alți artiști implicați, vin cu un bagaj de experiență, idei out of the box și imaginație. Știm că muzica și arta aduc oamenii împreună și sparg orice bariere, așa că pregătește-te să asiști la un schimb de experiență internațional între artiști vizuali și muzicieni.

De ce se strâng cu toții în tabăra de creație? Fiindcă este contextul perfect să pună cap la cap show-uri unice care vor face parte din line-up-ul unui festival emblematic: Electric Castle 2023.

Articol Creative Camp Call For Fans   Imagine Articol

Cum poți ajunge în camp?

FOMO-ul poate lua sfârșit!

Dacă ești un fan cu ideile geniale la tine, am păstrat 2 locuri de 3 zile și pentru gloerii creativi. Mai mult, cei 2 norocoși pot veni cu un prieten. Provocarea o găsești pe @glo_romania. Abia așteptăm să vedem înscrierile voastre.

Experiența ta va arăta cam așa:

1. Meet & greet

Cu marea aproape și cu atâția artiști talentați, ar fi și păcat să nu petreci o zi cunoscând toți oamenii care fac parte din acest eveniment. Ni se vor alătura în calitate de mentori cunoscuții Bean & Cesar Merveille, împreună cu ☆Taku Takahashi (m-flo), un artist de renume japonez. Cu un mix de experiențe atât de variate, rezultatul nu poate să fie decât surprinzător.

2. Atmosferă ritmată și multă distracție

Ai făcut cunoștință cu toată lumea? Acum a venit momentul să te bucuri de vibe-ul boem și inspirațional de la glo Creative Camp. Pe tot parcursul camp-ului, vom organiza diverse activități precum stargazing, broadcast-uri live și ateliere creative. Și cine știe? Poate vei avea și tu șansa să asiști la una dintre ele.

Te așteptăm cu entuziasm să iei parte la cel mai cool proiect artistic și să vedem împreună cum se conturează show-urile de la Main Stage Electric Castle 2023.

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.