glo™ și Art Safari ne-au dăruit și în anul 2022 două ediții memorabile

glo_art_safari
Miercuri, 21 Dec. 2022

glo™ și Art Safari ne-au dăruit și în anul 2022 două ediții memorabile

 

Finalul de an ne aduce, de cele mai multe ori, acel sentiment de retrospecție. Ce am realizat în anul care se încheie, ce am reușit să facem din ce ne-am propus, ce am învățat nou sau care sunt acele momente frumoase pe care vrem să le transformăm în amintiri. 

Iar 2022 este un an care ne-a adus atât de multe evenimente memorabile încât nu putem să nu le includem pe lista amintirilor glo™ de neuitat. Printre acestea, se numără și cele două ediții Art Safari 2022, susținute și în acest an de glo™, care ne-au bucurat vizual și ne-au făcut să ne pierdem în minunata lume a artei. De la pictură, la artă fotografică, până la baletul pus în schițe și tablourile pe pânză, toate au putut fi admirate la Palatul Dacia-România, gazda celor doua ediții Art Safari de anul acesta. 

Două ediții Art Safari în același an

Prima ediție din acest an a avut loc în perioada mai - august 2022 și a conținut cinci expoziții. O amplă expoziție dedicată lui Theodor Aman, un grupaj Picasso & Dali (centrat pe perioada în care cei doi au muncit pentru baletul Tricornul de Manuel de Falla), o expoziție Marcel Iancu, una dedicata foto jurnalismului cu lucrări semnate de Barbara Klemm. Dar și o expoziție personală dedicată uneia dintre cele mai apreciate voci ale artei contemporane bucureștene - Irina Dragomir.

“Roșu, galben și albastru”, de Irina Dragomir - o expoziție unică

Expoziția artistei, “Roșu, galben și albastru”, a făcut parte din campania #RebelsWithACause, o inițiativă pe care glo™ a lansat-o în anul 2021 cu scopul de a sprijini creativitatea și imaginația artiștilor ca parte a misiunii de brand.  

Ca parte a conceptului #RebelsWithACause, glo™ susține artiștii în crearea artei sub orice formă care reflectă libertatea de a experimenta, dar și ceva mai mult: asumarea unui scop pentru binele general, al mediului și al comunității din care facem parte. 

Piesa centrală a expoziției a fost lucrarea „True Colors” by glo™ x Irina Dragomir. Realizată special din materiale contemporane luminoase - neon-art - pentru cea de-a IX-a ediție a Art Safari, lucrarea „True Colors” by glo™ x Irina Dragomir a fost inspirată de culorile României – roșu, galben și albastru -  și a fost formată din portretele a trei femei, aranjate în posturi diferite. 

Mai multe detalii despre prima ediție din 2022 puteți să citiți și în acest articol.

 

All you need is Art. Art Safari

A doua ediție a avut loc în perioada 23 septembrie – 11 decembrie. Și în cadrul acesteia am putut admira o instalație powered by glo™ denumită „Oasis”, realizată de artistul clujean Mihai Mureșan, dar și un book corner în care oamenii au răsfoit The UNIQ BOOK of 76 Expressions - album glo™ care a adus inspirație și idei de Instastories pentru fotografiile pe care vizitatorii le-au făcut la Art Safari 2022.

De asemenea, nu au lipsit nici operele artiștilor străini, John Constable și Byoungil Sun, sau operele artiștilor autohtoni, Ștefan Popescu și Lilian Theil. 

Colaborarea glo™ și Art Safari, sub inițiativa #RebelsWithACause, a continuat și la ediția numărul 10

Vizitatorii au fost întâmpinați, încă de la intrarea în Palat, de instalația luminoasă „Oasis” semnată de Mihai Mureșan, artistul invitat de glo™ să creeze și să inoveze în cadrul ediției cu numărul 10. Lucrarea din holul central a fost o oază de flori rare, inspirate din florile de cactus, numai bună de admirat, fotografiat și postat. „Oasis” a fost o bucată de natură în centrul orașului aglomerat, o invitație la (re)descoperirea emoțiilor. 

De altfel, cactușii sunt o temă preferată a artistului clujean, iar seria „Lucruri mărunte” dedicată acestora a fost, de asemenea, expusă la Art Safari în Pavilionul Românesc.

Tururi de noapte la Art Safari

Vizitatorii s-au putut bucura și în această ediție, vineri și sâmbăta seara, de Art Safari Night Tours. Cu invitați surpriză, artiști, trupe interesante, instrumentiști și multă artă românească plus capodopere împrumutate de la celebrul “Victoria and Albert Museum” din Londra.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cea de-a zecea ediție Art Safari susținută de glo™ te invităm să accesezi acest articol.

Anul 2023 nu e departe, așa că pregătește-te pentru un nou maraton de artă și noi surprize de la Art Safari & glo™. 

 

 

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină­­.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.