glo™ instalează arta la Electric Castle 2022

arta glo™ la Electric Castle
Joi, 7 Iul. 2022

glo™ instalează arta la Electric Castle 2022

Pregătește-te pentru distracție la Electric Castle, iar noi ne ocupăm de restul, inclusiv de o colaborare cu unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Iar surprizele nu se opresc acolo.

Iată lista lucrurilor pe care nu le poți rata la festival.

 

Airstream Van

Dacă preferi amintirile într-un format unic, gloTM te invită la Airstream Van. Doar acolo vei putea capta momentele epice printr-o poză Polaroid.

EC Installations Vintage Van

Vintage Van

Cum te poți bucura de o sesiune foto la înălțime? Mergi la Vintage Van si vezi cum poti participa la tombola prin care poți câștiga o tură cu balonul gloTM.

 

Booha stage

Dă o fugă și pe la Booha stage, singura scenă unde noi dăm tonul în muzică și distracție. Vino să vezi câștigătorii concursului „Call for DJs” și să faci cunoștință cu Delia & Adrian Despot într-un meet & greet organizat de gloTM.

Așteptăm să ne spui ce artiști ți-au plăcut cel mai tare și pe cine ți-ar plăcea să vezi în 2023.

EC Installations Booha

Vocea artei contemporane

Nu rata nici mult așteptata colaborare cu Irina Dragomir, noul star al artei contemporane bucureștene. Și nu numai. Căci vara aceasta ne va uimi cu o instalație super nouă și fresh la Electric Castle.

 

Veselă și colorată, instalația Irinei conține fragmente ample ale unui univers cool și relaxat. Iar personajele sale inconfundabile suntem chiar noi, cei plini de visuri și idealuri, gata de festival!

EC Installations Irina2

 

Creativitatea pe primul loc

An de an, ne propunem să aducem împreună combinații inedite și să rupem barierele prin artă și entertainment. Iar colaborarea cu Irina Dragomir nu este o noutate, ci vine ca o continuare firească a misiunii de brand gloTM de a susține industriile creative și artiștii sub mantra „Rebels with a cause”.

EC Installations Irina1

Te-am făcut curios? gloTM a stat de vorbă cu Irina Dragomir pentru a afla mai multe despre omul din spatele operei. Iată un sneak peek:

 

  1. Care a fost momentul în care te-ai decis să-ți urmezi pasiunea pentru artă?

Desenez și pictez cu plăcere dintotdeauna. Pentru mine, creionul, carioca, pensula nu sunt doar niște instrumente cu care îmi realizez picturile, ci sunt parte integrantă din personalitatea mea.

Mereu mi-am dorit să mă dedic exclusiv artei, pentru că ea mi-a deschis o altă lume care mi se potrivea de minune. Însă nu am găsit curajul de a crede în mine și în visele mele, iar viața m-a purtat pe alte drumuri. Am continuat să pictez în toți anii, indiferent de ce am studiat și de ocupațiile pe care le-am avut. Dar inima mea a rămas mereu acolo.

Citește interviul complet pe OneUP.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.