Specificatii Desktop

ÎȚI MULȚUMIM CĂ AI ALES glo™!

glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology este dispozitivul nostru de încălzire a tutunului care îți oferă libertatea de a-ți controla stilul în orice moment.
Personalizează-ți dispozitivul cu ajutorul lateralelor colorate interschimbabile în timp ce te bucuri de o nouă tehnologie de încălzire a tutunului.


În cazul în care ai întrebări legate de dispozitivul tău glo™, te rugăm să contactezi linia de asistență: 0800 0800 44 sau să ne trimiți un email la: contact@glo.ro


Te asigurăm că noi toți cei de la glo™ facem eforturi continue pentru ca tu să fii satisfăcut pe deplin de dispozitivul tău glo™.

DIAGRAMA PRODUSULUI

SPECIFICAȚII

SIGURANȚĂ ȘI INSTRUCȚIUNI

CE SE AFLĂ
ÎN CUTIE

device

Dispozitivul hyper+ UNIQ New Heating Technology Model G403a de încălzire a tutunului

brush

Perie de curățat

cable

Cablu USB tip C

manual

Manual de utilizare

laterala

O laterală colorată
adițională,
cu textură diferită

DIAGRAMĂ
PRODUS

Hyper Device
+
1. Acces Încălzire neo™ Introdu un neo™-stick pentru a începe.
+
2. Clapetă Glisează dreapta-stânga pentru a deschide accesul pentru încălzire.
Menține dispozitivul curat închizând clapeta după fiecare folosire.
+
3. Buton de comandă Pornește și oprește dispozitivul tău.
Indică starea încărcării și semnalizează posibile probleme.
+
4. Port de Încărcare USB-C Introdu cablul USB în portul de încărcare al dispozitivului și apoi conectează cu portul USB al unui computer sau un port USB conectat la o sursă de energie electrică.
+
5. Fantă de Curățare Pentru cel mai bun rezultat, dispozitivul trebuie curățat prin ambele capete folosind peria primită.

ÎNCEPE

SPECIFICAȚII

Înălțime
83mm
black-device
weightGreutate
114.3g
Grosime
22mm
Lățime
46mm

Consumabile compatibile

neo™

Funcția BOOST

Da

Încălzire rapidă

20 sec - modul Boost

30 sec - modul Standard

Compatibilitate cu cablu USB

tip C

Durată sesiune

3 mins - modul Boost

4 mins - modul Standard

Număr sesiuni cu o singură încărcare

Până la 22

*Pentru un dispozitiv încărcat 100% depinde de modul de utilizare.

INSTRUCȚIUNI DE SIGURANȚĂ

1.Citiți cu atenție toate instrucțiunile înainte de a utiliza acest produs și păstrați Ghidul de utilizare într-un loc sigur, pentru a-l putea consulta ulterior.

2.Dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului și toate accesoriile care îl însoțesc sunt destinate doar utilizării de către consumatori majori. Nu lăsați produsul și accesoriile sale la îndemâna copiilor.

3.Produsul nu trebuie folosit de persoane care au incapacități fizice, senzoriale sau mentale sau care nu au cunoștințe și experiență, fără a fi sub supravegherea unei persoane responsabile pentru siguranța lor și care este avizată să acorde instrucțiuni și supervizare cu privire la utilizarea produsului.

4.Copiii trebuie atent supravegheați și nu trebuie să se joace cu dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului sau cu alte componente/ accesorii ale acestuia sau să se ocupe de curățarea și întreținerea produsului.

5.Acest simbol (pubela cu roți barată cu o cruce) indică faptul că prezentul dispozitiv face obiectul unei colectări separate, conform Directivei WEEE. Vă rugăm să vă informați cu privire la sistemul local de colectare selectivă a acestor tipuri de deșeuri provenind din produse electrice și electronice. Vă rugăm să procedați conform regulamentelor locale și să nu aruncați produsele scoase din uz odată cu gunoiul menajer. Colectarea separată și reciclarea echipamentelor uzate contribuie la conservarea resurselor naturale și contribuie la prevenirea consecințelor negative asupra mediului înconjurător și a sănătății omului.

6.Acest produs conține o baterie litiu-ion reîncărcabilă, ce nu poate fi schimbată. Trebuie luate precauții adecvate atunci când hotărâți să aruncați produsul, conform indicațiilor menționate la punctul 5. Nu aruncați produsul, componentele sau accesoriile sale în foc. Nu încercați înlocuirea bateriei dispozitivului glo™ de încălzire a tutunului, deoarece puteți deteriora dispozitivul, fapt ce poate cauza supraîncălzirea, inflamarea sau explozia și există riscul de a vă răni.

7.Timpul de încărcare completă a dispozitivului glo™ este de maximum 3.5 ore la temperatură ambientală. Dacă dispozitivul nu se încarcă complet în 4 ore, întrerupeți utilizarea și luați legătura cu centrul de asistență clienți: 0800 0800 44 (info-line gratuit). Pentru informații suplimentare despre starea bateriei vă rugăm consultați secțiunea Încărcare.

8.Nu utilizați dispozitivul glo™ dacă produsul sau cablul USB prezintă semne de deteriorare:

A.Un dispozitiv glo™ deteriorat sau care nu funcționează corect poate conține o baterie litiu-ion deteriorată sau defectă și trebuie scos din uz conform instrucțiunilor menționate la punctul 5. Un dispozitiv glo™ de încălzire a tutunului defect sau deteriorat nu trebuie adus niciodată la bordul unei aeronave.

B.Un dispozitiv glo™ de încălzire a tutunului deteriorat trebuie livrat conform legislației aplicabile, nu trebuie livrat la bordul unei aeronave și trebuie să includă mențiunea „Baterie litiu-ion deteriorată sau defectă” pe ambalaj. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați serviciul de Relații Clienți.

9.Acest produs trebuie racordat doar la circuite de foarte joasă tensiune, folosind un încărcător de 1A sau încărcătorul glo™ (seria YJC010W). Folosirea unui încărcător cu o intensitate mai scăzută va rezulta într-o încărcare mai lentă.

10.Respectați toate instrucțiunile de siguranță descrise în Ghidul de utilizare al adaptorului CA/CC.

11.Nu lăsați dispozitivul glo™ nesupravegheat pe durata încărcării.

12.Nu lăsați dispozitivul glo™ și accesoriile sale expuse unei surse de căldură sau într-un loc la o temperatură înaltă, de exemplu în lumina directă a soarelui, pe bordul unei mașini. Nu folosiți dispozitivul glo™ dacă este fierbinte la atingere.

13.Nu încărcați în apropierea materialelor sau mediilor inflamabile, cum ar fi materialele textile sau stațiile de alimentare.

14.Nu lăsați niciun accesoriu furnizat împreună cu dispozitivul glo™ la îndemâna copiilor, întrucât ar putea prezenta risc de înecare.

15.Nu scăpați, striviți, străpungeți, incinerați sau scufundați în apă sau alt lichid dispozitivul glo™ sau celelalte accesorii pe care le-ați primit odată cu dispozitivul și nu expuneți produsul la vapori explozivi.

16.Nu introduceți în dispozitiv niciun corp străin, țigarete convenționale sau alte consumabile în afară de produsele neo™.

17.Curățați dispozitivul glo™ doar în modul recomandat în acest ghid de utilizare, folosind peria de curățare furnizată împreună cu acest produs.

18.Nu modificați, deschideți sau reparați dispozitivul glo™ sau accesoriile sale. Orice utilizare neadecvată și orice intervenție neautorizată duc la pierderea garanției și, de asemenea, prezintă risc serios de vătămare.

Temperaturi de funcționare

Utilizare: -20 până la 45°C

Încărcare optimă: 0 până la 45°C

Întotdeauna mențineți dispozitivul la o temperatură cuprinsă între 15°C și 25°C pentru performanță optimă. Temperaturile extreme pot reduce capacitatea și durata de viață a bateriei dispozitivului. Temperaturile reci pot scurta temporar viața bateriei și pot cauza închiderea dispozitivului. Durata de viață a bateriei va reveni la normal în condiții de temperatură ambientală mai ridicată. Evitați expunerea dispozitivului la temperaturi mai mari de 45°C. Acest lucru poate deteriora permanent dispozitivul sau bateria acestuia.

Producător: Nicoventures Trading Limited, Globe House, Strada Water 1, Londra, WC2R 3LA, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord Importat în România de British American Tobacco (România) Trading SRL, Șos. București-Ploiești 1A, B2+A, 013681, București.

Dacă aveți întrebări referitoare la dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului, vă rugăm contactați info-line glo™ 0800 0800 44 (info-line gratuit) sau să ne trimiteți un email pe adresa contact@glo.ro.