Instrucțiuni de folosire glo™ hyper+ UNIQ

ÎNCĂRCARE

MODUL STANDARD

MODUL BOOST

Incepe Header Desktop

Încărcarea corectă a dispozitivului tău glo™

incarcare hyper+

Introdu cablul USB în portul de încărcare al dispozitivului glo™ de încălzire a tutunului și apoi conectează cu portul USB al unui computer sau un port USB conectat la o sursă de energie electrică.

Timpul de încărcare completă a dispozitivului glo™ este de maximum 3.5 ore la temperatură ambientală.

Dacă dispozitivul nu se încarcă complet în 4 ore, întrerupeți utilizarea și luați legătura cu centrul de asistență clienți: 0800 0800 44 (info-line gratuit). Pentru informații suplimentare despre starea bateriei vă rugăm consultați secțiunea Încărcare.

Luminile de pe butonul de comandă vor indica nivelul de încărcare. Când lumina pulsează înseamnă că dispozitivul se încarcă. Când bateria este încărcată, lumina se va stinge automat.

Pentru a verifica starea bateriei, apăsați și eliberați butonul de comandă. Starea bateriei nu poate fi verificată pe durata unei sesiuni.

Dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului poate fi folosit atunci când este conectat la o sursă de energie și nivelul de încărcare al bateriei este suficient. Atenție! Încărcarea va fi suspendată pe durata sesiunii. Dacă dispozitivul este folosit în timp ce este conectat, acesta trebuie lăsat 90 de secunde între sesiuni pentru a se răci.

incarcare hyper+

Introducerea unui neo™

Deschide clapeta din partea de sus a dispozitivului glo™ de încălzire a tutunului și introdu ușor un neo™ stick până când produsul atinge partea de jos a dispozitivului glo™ de încălzire a tutunului. În acest moment, ar trebui să fie încă vizibilă dunga colorată de pe filtrul produsului neo™.

incarcare hyper+
ATENȚIE Țigaretele convenționale nu vor putea fi introduse în
dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului. Vă rugăm să
folosiți doar produse neo™.
incarcare hyper+

Pornirea device-ului hyper+ UNIQ

Dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului are două moduri de încălzire – modul STANDARD și modul BOOST.

Poți alege oricare dintre cele 2 moduri înainte de a începe o sesiune.

Standard
Boost
incarcare hyper+ STANDARD

Apasă butonul de comandă al dispozitivului glo™ de încălzire a tutunului timp de 3 secunde pentru a începe procesul de încălzire.

Dispozitivul glo™ va vibra ușor după 3 secunde pentru a semnaliza că sesiunea a început și butonul de comandă poate fi eliberat.

Primul cadran al butonului de control se va aprinde, indicând că a fost ales modul Standard. Pe măsură ce neo™ este încălzit, toate cele patru cadrane ale butonului de comandă vor fi iluminate complet.

După 30 de secunde, toate cele patru cadrane ale dispozitivului glo™ de încălzire a tutunului vor fi iluminate complet, iar dispozitivul glo™ va vibra ușor pentru a semnaliza că este gata de utilizare.

incarcare hyper+ BOOST

Ține apăsat butonul de comandă de pe dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului timp de 5 secunde pentru a porni procesul de încălzire.

Dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului va vibra ușor după 3 secunde și încă odată la 5 secunde de la apăsarea butonului de comandă, pentru a semnaliza că sesiunea a început.

Eliberează butonul de comandă după a doua vibrație. Luminile de pe butonul de comandă vor începe să se rotească, astfel indicând că a fost selectat modul BOOST.

După 20 de secunde, toate cele patru cadrane vor fi iluminate complet, iar dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului va vibra ușor pentru a semnaliza că este gata de utilizare.

incarcare hyper+ incarcare hyper+

Folosirea aparatului hyper+ UNIQ New Heating Technology

Poziționează stick-ul neo™ pe buze și inhalează ușor, ca în cazul unei țigarete.

Trei din cele patru lumini se vor stinge cu 10 secunde înainte de finalul sesiunii pentru a semnaliza încheierea acesteia cu o ușoară vibrație.

După cele 10 secunde, dispozitivul se va opri automat.

Puteți opri oricând sesiunea prin apăsarea timp de 3 secunde a butonului de comandă de pe dispozitiv.

Dispozitivul va vibra ușor pentru a vă semnaliza că se închide.

incarcare hyper+
ATENȚIE Poți întrerupe o sesiune, însă neo™ stick-ul rămas neconsumat integral va trebui scos și
înlocuit cu unul nou înainte de a începe o nouă sesiune.
incarcare hyper+

Înlăturarea unui neo™

Scoate neo™ stick-ul ținând de filtru și trăgând spre exterior.

Atenție la scoaterea produsului din dispozitiv, întrucât partea cu tutun ar putea fi fierbinte.

Închide clapeta după fiecare sesiune

Fii responsabil și aruncă neo™ stick-ul într-un coș de gunoi sau o scrumieră.

dispozitiv hyper+