Cum folosești glo™ hyper+ UNIQ: 3 pași de urmat și mici erori de evitat

guides-header
Miercuri, 7 Dec. 2022

Cum folosești glo™ hyper+ UNIQ: 3 pași de urmat și mici erori de evitat

Dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului este ușor atât de folosit, cât și de îngrijit. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli, dar necesari, pentru a îl putea folosi în mod corect, pentru o perioadă cât mai lungă În plus, dispozitivul glo™ vine cu instrucțiuni de folosire clare și intuitive pe care le poți accesa online oricând ai nevoie instructiuni de folosire

READY, SET, GLO™

1. Deschizi clapeta dispozitivului glo™ hyper+ UNIQ și introduci stick-ul. Apoi, cu o apăsare de buton, pornesti dispozitivul glo™.

2. Activezi rapid modul preferat de încălzire a tutunului prin apasarea butonului de comandă. Cu o apăsare de 3 secunde, activezi modul STANDARD, iar cu o apăsare de 5 secunde, activezi modul BOOST.

3. Aștepți să se ilumineze complet indicatorul circular de pe butonul de comandă. O vibrație te anunță că tutunul este încălzit și poți începe sesiunea.

Pro tip: Poți folosi dispozitivul glo™ și atunci când este conectat la o sursă de energie (la laptop, de exemplu) și nivelul de încărcare al bateriei este suficient de mare încât să permită utilizarea.


Erori de evitat sau ce să NU faci cu un dispozitiv glo™

Pentru că ne dorim ca tu să te bucuri de cea mai bună experiență a tutunului încălzit folosind dispozitivul glo™, ți-am pregătit și o listă scurtă de ,,don’ts,, pentru a evita usoare erori de utilizare.

NU încerca să folosești țigări convenționale cu dispozitivul glo™, chiar dacă au dimensiuni asemănătoare cu consumabilele glo™. Dispozitivul glo™ funcționează doar cu consumabilele compatibile - neo™ stick-urile și/sau cu Dunhill stick-urile ( din gama Dunhill designed for glo™)!
Te rugăm să folosești doar consumabile special concepute pentru dispozitivele glo™, pe care le poți găsi aici: consumabile glo

NU încerca să activezi ambele niveluri de încălzire pe durata aceleiași sesiuni. Dispozitivul glo™ are două moduri de încălzire a tutunului – modul STANDARD și modul BOOST. Poți alege oricare dintre cele 2 moduri înainte de a începe o sesiune, dar nu încerca să le schimbi pe durata sesiunii.

NU încerca să refolosești/reîncălzești un stick! Poți întrerupe oricând sesiunea prin apăsarea timp de 3 secunde a butonului de comandă de pe dispozitivul glo™ dar nu uita că va trebui să înlocuiești stick-ul neconsumat integral cu unul nou înainte de a începe o nouă sesiune.

NU confunda dispozitivul glo™ de încălzire a tutunului cu o țigară electronică. glo™ este diferit de o țigaretă electronică, deși cele două alternative la țigările convenționale pot părea asemnătoare la prima vedere.

NU curăța dispozitivul glo™ imediat după o sesiune. Lasă-l se răcească cel puțin 5 minute înainte de curățarea fantei și camerei de încălzire. În plus, nu este recomandat să scuturi dispozitivul în încercarea de a scoate resturile de tutun și nici să folosești acetonă, benzen, alcool sau diluant. NU improviza! Curăță interiorul dispozitivului glo™ doar cu periuța de curățare furnizată și doar conform instrucțiunilor de curățare. Află mai multe detalii despre cum să îți cureți corect dispozitivul de aici: curatare și in clipul de mai jos.



NU încerca să verifici nivelul bateriei dispozitivului tău glo™ pe durata unei sesiuni pentru că nu este posibil. Poți verifica starea bateriei între sesiuni, prin apăsarea și eliberarea butonului de comandă. Numărul luminilor aprinse indică nivelul bateriei. Află mai multe despre încărcarea dispozitivelor glo™ în Manualul de utilizare online, secțiunea dedicată „Încărcare’’ încărcare și în clipul de mai jos



Dacă încă mai ai intrebari sau curiozități despre cum sa folosești corect un dispozitiv glo™ hyper+ UNIQ, poți oricând să consulți manualul de utilizare glo™ ce include informații complete despre funcționarea, încărcarea, curățarea, și eventuale erori ce ar putea să apară la dispozitivul tău glo™ de încălzire a tutunului.
Îl găsești un click distanță pe site-ul glo™ ghid de utilizare, așa că nu ezita să ne vizitezi de cate ori ai nevoie pentru a afla cum funcționeză dispozitivul glo™ hyper+ UNIQ.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.