OUT OF NOWHERE: glo™ x Black Rhino Radio au pentru tine artă offline și muzică online

out-of-nowhere-vernisaj
Vineri, 14 Oct. 2022

OUT OF NOWHERE: glo™ x Black Rhino Radio au pentru tine artă offline și muzică online

Seria de expoziții și vernisaje Out of Nowhere este un proiect foarte interesant realizat de Black Rhino Radio (BRR) în parteneriat cu glo™ . Evenimentul lansat în 2022 promovează noi #RebelsWithaCause, artiști români foarte talentați, atât consacrați cât și din noua generație.

Colaborarea glo™ și Black Rhino Radio sprijină artiștii în realizarea expozițiilor de arte vizuale care au loc chiar în sediul radioului online, în strada General Constantin Cristescu, numărul 12. Iar în luna octombrie, spațiul din casa bucureșteană este ocupat și de lucrările fotografului și muzicianului Nikita Dembinski. Așa că, glo™ te invită să te bucuri de muzică și artă acasă la BRR. Intrarea este gratuită.

Glo Outofnowhereseries Bodyimage1

 

Mai mult decât Street Photography, o experiență imersivă și autentică

Expoziția Out of Nowhere cu numărul 4 nu e doar prima expoziție solo a artistului Nikita Dembinski, dar și prima lui expoziție de Street Photography/Snapshot. Ai acum ocazia să vezi, în premieră, imagini din arhiva personală de fotografii a lui Nikita Dembinski, adunate sunt titlul „From The Shadows I Strike With Nothing But Love”. Iar în plus, poți să și asculți o coloană sonoră, produsă tot de artist special pentru proiectul glo™ x Black Rhino Radio.

Împreună, muzica și lucrările foto creează o experiență imersivă și autentică pe care mai mult ca sigur ți-ar plăcea să o trăiești și tu. O să auzi sunetul altfel al orașului în timp ce privești fotografii care surprind momente unice, colecționate de Nikita Dembinski cu ajutorul rolei de film.

Mixul muzică – artă nu este întâmplător. Pentru Nikita Dembinski cele două domenii sunt complementare. Artistul a studiat compoziție și interpretare muzicală, dar a aprofundat și fotografia si filmul. Fără să trădeze fotografia, artist-ul a lucrat ca sound designer, scenarist și regizor pentru filme de scurt metraj, a fost prezentat în diverse expoziții, și urmează să lanseze foarte curând primul său album muzical.

Expoziția Nikita Dembinski „From The Shadows I Strike With Nothing But Love” poate fi vizitată până pe 21 octombrie, de luni până vineri, între orele 13:00 - 17:00, la sediul Black Rhino Radio. Fotograful și artistul multidisciplinar Andrei Șerban a fost primul care a spart gheața expozițiilor Out of Nowhere, în ianuarie. I-au urmat fotograful Sorin Mihai Calițescu și, astă vară, artiștii din Local Design Circle, care au venit cu o serie de printuri, sculpturi și instalații despre oraș.

Glo Outofnowhereseries Bodyimage2

 

glo™, LIVE la radio. Black Rhino Radio

Apropo de oraș, să știi că în casa radioului se află și o bibliotecă glo™ cu mai multe cărți din domeniul urban și urban lifestyle pe care le poți răsfoi după ce ai vizitat expoziția Out of Nowhere. Tot în cornerul glo™ de la Black Rhino Radio se află și o zona cu dispozitive glo™ pe care poți să le împrumuți pe durata vizitei.

Așadar, dă mai tare muzica Black Rhino Radio și vino pe strada General Constantin Cristescu, numărul 12, să vezi noi expoziții unice realizate în colaborare cu glo™ și cei mai tari artiști vizuali. Rămâi alături de glo™ pentru mai multe detalii despre seria de expoziții și vernisaje Out of Nowhere, dar și pentru vești și noi surprize #RebelsWithaCause.

 

 

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

 

 

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.