glo-cigarettes-bannerglo-cigarettes-banner


Studiul clinic glo™, derulat pe o perioadă de un an de zile de compania BAT:
Transformarea în acțiune

Când vorbește un om de știință, uneori anumite pasaje pot fi dificil de înțeles.
Din fericire, nu este cazul aici.
Părerea directorului de cercetare științifică de la BAT, David O'Reilly, cu privire la datele obținute în urma unui studiu clinic desfășurat pe o perioadă de 360 de zile asupra glo™ este clară și directă.


Dr. David O'Reilly, director de cercetare științifică în cadrul BAT, a declarat: „Rezultatele acestui studiu sunt cele mai importante date obținute până acum despre glo™ și despre categoria produselor care încălzesc tutunul (tobacco heating products - THP), în general.


Acest studiu bazat pe date concrete din lumea reală ne permite să evaluăm schimbările pe care le experimentează fumătorii adulți care trec exclusiv la glo™, prin evaluarea indicatorilor timpurii ai potențialului de risc asociat cu dezvoltarea unor afecțiuni. Studiul oferă noi dovezi atât de necesare cu privire la amploarea schimbării și la durabilitatea efectului pe care îl poate avea trecerea completă la glo™ și consolidează potențialul glo™ ca produs cu risc redus*.


„Le mulțumesc tuturor celor care au participat și care au contribuit la realizarea acestui studiu. Este un pas important în călătoria noastră către un viitor mai bun.”


*Aceste produse nu sunt lipsite de riscuri și conțin nicotină, o substanță care creează dependență.Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.