glo-cigarettes-bannerglo-cigarettes-banner


glo™ ESTE REZULTATUL ANGAJAMENTULUI BAT DE A OFERI O ALTERNATIVĂ MAI BUNĂ LA FUMAT*

Reducerea efectelor nocive ale fumatului pornește de la ideea larg acceptată că majoritatea efectelor nocive asociate fumatului sunt cauzate de inhalarea fumului produs de arderea tutunului și nu de nicotină.


Compania BAT, o companie globală de top in domeniul bunurilor de larg consum, cu o gamă variată de produse din tutun și nicotină, a fost înființată în 1902. Compania este prezentă în peste 175 de piețe și are 75 de unități de producție în întreaga lume. Cu experiența și expertiza sa îndelungată în domeniul tutunului și al nicotinei, BAT continuă să inoveze și să investească în știință pentru a identifica produse din „noua categorie”. Peste 1.500 de specialiști în cercetare și dezvoltare din întreaga lume lucrează pentru a demonstra potențialul de risc redus* al noii categorii de produse comparativ cu fumatul. Știința și cercetarea BAT sunt transparente, iar rezultatele studiilor sunt publicate și disponibile pe site-ul științific al companiei, bat-science.com. Studiile sunt, de asemenea, revizuite de către reviste științifice reputate.


Pentru ca reducerea efectelor nocive ale fumatului să fie eficientă, este nevoie de alternative care nu implică arderea tutunului, pe care fumătorii adulți, care altfel ar continua să fumeze, să dorească să le folosească și la care să aibă acces. Oferim consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină produse alternative inovatoare – fundamentate știintific și bazate pe o cunoaștere profundă a consumatorilor - care pot accelera schimbarea și pot oferi un viitor mai bun (A Better Tomorrow™).


BAT a dezvoltat un portofoliu de produse alternative la fumat, între care și glo™, cel mai inovator dispozitiv de încălzire a tutunului al companiei. glo™ este rezultatul unui program de cercetare și dezvoltare îndelungat și amplu, la care au participat designeri de produs și experți în inginerie, alături de oameni de știință și producători. glo™ hyper X2 este cel mai recent model lansat și cel mai avansat dispozitiv din gama glo™ de până acum.


Ambiția BAT este ca până în 2030 50 de milioane de consumatori să aleagă produsele sale din noile categorii.


*glo™ încălzește tutunul fără să îl ardă. Generează un aerosol cu gust de tutun, cu mai puțin miros și fără scrum. Acest produs nu este lipsit de riscuri și conține nicotină, o substanță ce provoacă dependență.
Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.