pillar1 bannerpillar1 banner

PRIN CE SE DIFERENŢIAZĂ glo™ DE ȚIGĂRILE TRADIȚIONALE?

La prima vedere, consumabilele concepute pentru a fi utilizate cu dispozitivele glo™ pot părea similare cu țigările tradiționale. Ambele au filtru și, întrucât conțin frunze reale de tutun, ambele eliberează nicotină (care este prezentă în mod natural în tutun). Ambele au gust de tutun, dar la țigările tradiționale este gustul de tutun ars, în timp ce la glo™ este cel de tutun încălzit.


glo™ încălzește rapid tutunul la o temperatură de până la 280°C, fără a-l arde*. Țigările tradiționale, în schimb, ajung la 900°C, fapt ce generează arderea tutunului.


Adevărata schimbare este în obiceiurile zilnice.
Deoarece tutunul este încălzit, nu ars*, se generează un aerosol fără particulele solide prezente în fumul de țigară, ceea ce înseamnă că dispozitivul glo™ eliberează mai puțin miros** și nu produce scrum sau reziduuri.


Citiți următorul articol despre diferențele faţă de țigările electronice pentru a afla mai multe detalii.


*glo™ încălzește tutunul fără să îl ardă. Acest produs nu este lipsit de riscuri și conține nicotină, o substanță care creează dependență.
** Mai puțin miros după utilizare în comparație cu o țigară fumată. Acest produs nu este lipsit de riscuri și conține nicotină, o substanță care creează dependență.


Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.