glo-cigarettes-bannerglo-cigarettes-banner

Ce este glo™ și cum se deosebește de o țigară electronică

Te-ai întrebat vreodată dacă dispozitivul glo™ intră în categoria țigărilor electronice și, dacă nu, cum diferă de acestea? Descoperă de ce glo™ nu este o țigară electronică și care sunt diferențele dintre cele doua tipuri de dispozitive.


Ce este și cum funcționează o țigară electronică?

Spre deosebire de glo™, tigara electronică este un dispozitiv de vaping, ce transformă lichidul din interior în vapori.

În general, țigările electronice sunt formate din 3 elemente principale: bateria, atomizorul şi rezerva cu lichid.

Atunci când inhalezi prin muştiucul ţigării electronice, atomizorul încălzit de baterie transformă lichidul în aburi. O altă componentă importantă este cartomizorul, care este o piesă detaşabilă, aflată între baterie şi cartuş.


Ce este și cum funcționează glo™ în comparație cu țigara electronică

glo™ este un dispozitiv de tip heat-not-burn, ce îți oferă posibilitatea de a te bucura de experiența tutunului încălzit, fără ardere și fără fum*.

Tehnologia glo™ permite încălzirea tutunului de la exterior spre interior, la o temperatură optimă, prin intermediul celor două moduri de încălzire: modul STANDARD și modul BOOST.

Pentru a folosi dispozitivul glo™, trebuie să introduci consumabilul preferat (neo™, Dunhill designed for glo™ și KENT designed for glo™) în dispozitiv, iar acesta va fi încălzit la o temperatură optimă, pentru ca tu să te poți bucura de experiența autentică a tutunului încălzit.


Ce conține țigara electronică versus consumabilele pentru glo™

Acum că știi cum funcționează fiecare dintre cele două dispozitive, hai să vedem și ce conține fiecare variantă.

În cazul țigărilor electronice, conținutul este sub forma unui lichid compus dintr-o substanţă de bază, care poate fi propilen glicol sau glicerină vegetală, la care se adaugă aromă şi/sau nicotină.

Consumabilele neo™, Dunhill designed for glo™ și KENT designed for glo™ sunt rezerve de tutun de dimensiuni adaptate dispozitivului glo™, denumite specific neo™ sticks, Dunhill sticks, KENT sticks. Ele conțin un mix de tutun atent selecționat și arome (doar pentru unele sortimente), îmbrăcate într-un înveliș de hârtie, care fixează filtrul de straturile de tutun. Restul componentelor care formeaza un stick sunt:

 • Tub de aerisire, prevăzut cu perforaţii pentru ventilare care asigură răcirea aerosolilor.
 • Filtru care contribuie, alături de aerosoli, la controlul temperaturii şi al gustului şi acţionează ca un conductor pentru aromă
 • Tub final, ce facilitează dispersarea aerosolilor

Cât durează o țigară electronică versus experiența glo™

Lichidul conţinut în ţigara electronică durează în general 3-4 zile, însă există şi ţigări electronice care depăşesc acest interval. De asemenea, poți achiziționa țigări electronice de unică folosință ce nu mai pot fi utilizate odată ce se consumă.
În general, pentru a încărca bateria unei țigări electronice, e necesar să laşi dispozitivul la încărcat cel putin 3 ore, în funcție de modelul achiziționat și de viteza de încărcare a acestuia.

Când folosești glo™, te poți bucura de până la 20 de sesiuni cu o singură încărcare*, iar o sesiune durează maximum 4 minute, în funcție de modul de încălzire ales. Vei şti când sesiunea se apropie de final deoarece, în acel moment, trei sferturi din cercul luminos se vor stinge. La finalul fiecărei sesiuni, dispozitivul glo™ se opreşte automat.
*pentru un dispozitiv încărcat complet. Poate varia în funcție de modul de folosire.

Încărcarea dispozitivului este foarte simplă, se realizează prin intermediul cablului USB și durează maximum 3.5 ore să încarci complet bateria, la temperatură ambientală.


Ce tipuri de ţigări electronice există

Ţigările electronice pot fi achiziţionate în mai multe variante, existând ţigări de unică folosinţă şi ţigări reîncărcabile. Mai departe, există diverse tipuri de ţigări electronice, care se deosebesc prin aspect sau componente. Iată câteva exemple:

 • Ţigări de tip Cig-a-Like - imită ţigările clasice şi sunt destul de mici ca dimensiune. Sunt cele mai vechi variante de ţigări electronice.
 • Ţigări de tip Vap Pen - sunt potrivite pentru începători, au o baterie mare și de obicei sunt prevăzute cu atomizor reîncărcabil.
 • Ţigări de tip Pod Mod - Dispun de baterie și de cartuș cu lichid, care trebuie ataşat înainte de a vapa.
 • Ţigări de tip Box Mod - Sunt mai masive, au o cutie cu baterii reîncărcabile şi un capăt subţire din care vapezi.

Diversitatea aromelor consumabilelor pentru glo™ și a țigărilor electronice

Ţigările electronice pot avea diferite arome şi pot fi cumpărate inclusiv în varianta fără nicotină, dacă pur și simplu îți dorești să te bucuri de experienţa vapingului. Poţi găsi arome diverse, cum ar fi cafea, cireşe, tabac, fructe de pădure, pepene, ciocolată, vanilie, mentă, mere, gumă de mestecat, lămâie şi altele.

Consumabilele neo™ sticks de la glo™ combină tutunul cu arome fructate precum ananasul, afinele sau note racoroase de mentă. Aromele sunt subtil combinate, în funcţie de experienţa pe care o preferi. De asemenea, poţi alege neo™ stick-urile și KENT stick-urile fara arome sau Dunhill stick-urile daca iti doresti sa ai parte de o experiență alternativă la țigaretele tradiționale.

Alege ce ţi se potriveste în funcţie de o serie de indicatori de intensitate.


Accesorii utile pentru gloeri

În cazul țigărilor electronice, există diverse accesorii precum: extensii pentru tub, adaptoare, muştiucuri, încărcătoare, huse sau borsete.

Pentru glo™, ai la dispoziţie accesorii dedicate, pe care le poţi comanda oricând din magazinul nostru online. Pentru un plus de stil şi protecţie a dispozitivului tău glo™ şi a pachetului de consumabile, poţi folosi cu încredere carcasa glo™. Brăţara cu USB este un accesoriu trendy, care se transformă în câteva secunde în cablul prin care îţi încarci dispozitivul glo™. Poţi alege culoarea de brăţară care se potriveşte cel mai bine stilului tău. Recipientele pentru consumabile glo™ te ajută să depozitezi stick-urile deja folosite iar încărcătorul de priză glo™ poate fi utilizat cu orice cablu USB tip C și este compatibil cu toate dispozitivele glo™. Ultima, dar nu cea din urmă, peria de curățare a dispozitivului glo™ îţi permite să cureți simplu şi rapid spațiul din interiorul dispozitivului tău.


Cum folosești dispozitivul tău glo™ Hyper X2

Dacă până acum nu ai mai utilizat glo™, iată care sunt pașii pe care îi urmezi:

 • Deschizi lamelele din partea de sus a dispozitivului prin rotirea inelului de închidere/deschidere şi introduci un neo™ stick, un stick Dunhill designed for glo™ sau KENT designed for glo™.
 • Pentru a începe o sesiune în modul dorit, apeși butonul aferent modului Standard sau butonul aferent modului Boost timp de 3 secunde, pentru a începe procesul de încălzire. Dispozitivul va vibra pentru a semnaliza ca sesiunea a început.
 • Primul cadran al afișajului LED se va aprinde pentru a semnaliza începerea procesului de preîncălzire. Produsul va vibra o dată în cazul modului Standard și de două ori în cazul modului Boost.
 • Procesul de preîncalzire este complet atunci când toate cadranele din exteriorul afișajului sunt iluminate. În această etapă, dispozitivul va vibra o dată.
 • Te bucuri de experienţa glo™, inhalând așa cum ai face-o dintr-o țigară obișnuită.

Dacă vrei să folosești dispozitivul tău glo™ și să te bucuri de extra-beneficii, îţi poţi face un abonament pentru consumabile, iar noi îți vom livra lunar pachetele de care ai nevoie. Abonamentul îți permite să testezi arome noi, să te bucuri de reduceri și să acumulezi puncte de loialitate, pe care le poţi folosi ulterior pentru a revendica dispozitive, accesorii sau consumabile compatibile cu dispozitivele glo™ din platforma OneUP.

Sperăm că ai găsit în acest articol toate informațiile necesare pentru a înțelege mai bine diferențele dintre glo™ și țigara electronică. De acum vei putea să alegi mult mai simplu varianta care se adaptează stilului și preferințelor tale, ambele categorii de produse fiind alternative moderne la fumat.

*Încălzește tutunul, fără ardere. Produsul nu este lipsit de riscuri și conține nicotină, o substanță ce creează dependență.

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.