Articole recente

header background
  • Luni, 12 Feb. 2024

    Meet the headliners: Nothing But Thieves

    Meet the headliners: prestațiile anterioare ale băieților de la Nothing But Thieves la Summer Well au confirmat prezența electrizantă a trupei pe scenă și capacitatea lor de a captiva publicul cu sunetul lor dinamic. Urcând pe scenă cu amestecul lor de rock alternativ și indie pop, cvintetul britanic a oferit un set plin de voci puternice, instrumental complex și versuri emoționante.

  • Luni, 12 Feb. 2024

    Amintiri de neuitat din anul ce s-a încheiat. Cu ce festivaluri și expoziții ne-a încântat 2023

    Anul 2023 s-a încheiat, dar amintirile ne-au rămas și ne fac zilele de Ianuarie mai frumoase și mai călduroase (cel puțin, în sufletul nostru așa se simt). Pentru mulți a fost un an obositor, cum multe proiecte și cu și mai multă alergătură. Însă, indiferent cât de dificil a fost 2023, trebuie să recunoaștem că ne-a adus și multe momente de neuitat. 

  • Miercuri, 7 Feb. 2024

    Meet the headliners: Keane

    Meet the headliners: show-ul formației Keane la Summer Well 2024 va marca cu siguranță o prestație uluitoare pentru trupa britanică de rock alternativ, urmând a captiva publicul cu melodiile lor atemporale și spectacolul emoționant. Cu amestecul lor de hit-uri dominate de pian și versuri sincere, Keane promite un set care acoperă cariera lor ilustră; de la refrenurile binecunoscute din „Somewhere Only We Know” până la introspecția din „Everybody's Changing”, prezența trupei pe scena principală de la festival va fi cu siguranță o trecere în revistă a moștenirii lor de durată în industria muzicală.

  • Vineri, 26 Ian. 2024

    Is it really a new me?

    Începutul anului 2024 înseamnă un moment când totul poate fi luat de la capăt. Noi obiective personale, noi experiențe și noi dorințe privind reușitele profesionale. Te gândești la prieteni, familie, dar și la oamenii pe care ai avut ocazia să-i cunoști în anul care a trecut și cât de departe ai ajuns față de unde erai.  

  • Miercuri, 24 Ian. 2024

    New year, new me!

    Noul an a sosit și parcă mai mult ca niciodată simțim bucuria unui nou început. Acel moment când orice e posibil, când orice vis poate prinde formă și se poate transforma în ceva real, când simțim că putem escalada muntele, indiferent de cât de înalt este.

  • Marți, 23 Ian. 2024

    Ascensiunea artei în muzică

    Industria muzicii este recunoscută pentru combinațiile surprinzător de neașteptate în ceea ce privește diferitele arte vizuale. De la cinematografia complexă care este surprinsă în videoclipuri, până la lirismul superb și subtil din versuri. Mai mult de atât, aceste produse artistice reprezintă de cele mai multe ori o transpunere concretă a realității și tendințelor prezente. 

Articole recente

header background

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.