Planuri de vacanță, indiferent de sezon - cum călătorești cu glo™?

cum-calatoresti-cu-glo
Marți, 30 Aug. 2022

Planuri de vacanță, indiferent de sezon - cum călătorești cu glo™?

Vara se apropie de sfârșit, dar asta nu înseamnă că nu ai libertatea să călătorești în continuare. Poți opta pentru city break-uri în capitale pline de istorie sau pentru vacanțe liniștite în zone pitorești. Însă indiferent ce alegi, dispozitivul tău glo™ hyper+ UNIQ vine cu tine oriunde și oricând.

Care sunt sfaturile noastre pentru o călătorie reușită? Și ce aveți tu și dispozitivul tău în comun? Parcurge lista de mai jos și asigură-te că le bifezi pe toate:

  1. Energie

La fel cum tu te încarci cu energie din călătorii, și dispozitivul tău are nevoie de un boost de energie din când în când. Așa că în bagajul tău trebuie neapărat să pui și încărcătorul pentru dispozitivul glo™ hyper+ UNIQ.

  2. Flexibilitate

Când planurile de vacanță se schimbă într-o clipită, e important să te adaptezi cât mai ușor. De asemenea, nu uita să îți iei și un adaptor pentru dispozitivul glo™.

  3. Refresh

E normal să îți dorești câteva zile de relaxare, chiar și atunci când călătorești. Și e normal și ca dispozitivul tău să aibă nevoie de un refresh după 20 de sesiuni.

  4. Matchy-Matchy

Ce e o vacanță fără poze și outfituri care se potrivesc? Cum ar fi să găsești cel mai frumos fundal și să îți asortezi și dispozitivul cu ajutorul lateralelor colorate?

Glo Europa Body

Ai nevoie de ajutor sau vrei, pur și simplu, să descoperi dispozitivele și consumabilele disponibile în alte țări din Europa, atunci cand esti in vacanță? Parcurge lista ca să găsești cel mai apropiat punct glo™:

Italia

Germania

România

Cipru de Nord

Spania

Polonia

Cehia

Croația

Serbia

Grecia

Belarus

Ungaria

Lituania

Slovacia

Cipru

Portugalia

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.