Summer Well, un festival care ne va rămâne mereu în amintiri

glo-summer-well
Joi, 24 Aug. 2023

Summer Well, un festival care ne va rămâne mereu în amintiri

Summer Well s-a încheiat, dar noi suntem încă sub vraja celui mai iubit festival de muzică alternativă din România. 

Și cu siguranță putem să afirmăm că am trăit cel mai frumos weekend din această vară. În perioada 11-13 august ne-am dat întâlnire la Domeniul Știrbei și ne-am bucurat de muzica bună, prieteni, zâmbete și experiențele de neuitat. Încă ne dor picioarele de la cât am dansat și nici voce nu prea mai avem de la cât am cântat alături de Florence + The Machine, Yungblud și Tom Grennan. 

Fun in the air party glo™

Prima seara de festival am început-o în stilul glo™ cu un party dansant, așa cum trebuie să fie orice party de festival. “Fun in the air party” i-a avut ca protagoniști pe Delia și Otravă.

Otravă a pus muzică, iar Delia a mixat alături de el și astfel s-a născut un duo memorabil care ne-a făcut încălzirea pentru multele ore de dans ce au urmat. Totul s-a încheiat cu o sesiune foto cu Delia alături de fanii săi.

summer-well-deliasummer-well-delia

Amintiri video

Sesiunea foto s-a transformat într-una video. Pe toată durata festivalului, la cornerul glo™, toți cei care și-au dorit să plece acasă cu amintiri în telefon, și-au putut face un video de 6 secunde cu fundalul LED și podea LED pe care derulau imagini cu nori. Și cu siguranță un asemenea video se transformă într-o amintire dragă numai bună de revăzut tot anul, până la următoarea ediție Summer Well.

Pauze răcoroase la cornerul glo™

Și ori de câte ori am vrut să ne tragem puțin sufletul, între două concerte, am ales să savurăm câte un cocktail pe bază de înghețată la gelato bar marca glo™.

Bine, bine… recunoaștem că uneori pauza de un cocktail s-a transformat în pauză de mai multe. Dar cine a stat să le numere? Noi cu siguranță nu, pentru că am fost prea ocupați cu dansul și distracția.

Bineînțeles că de la Summer Well nu au lipsit nici glo containerul, Airstream van-ul și Vintage glo van-ul, locurile în care gloerii s-au putut bucura de produsele lor preferate marca glo™.

summer-well-festivalsummer-well-festival

Dancing in the clouds

Și cum muzică fără dans nu se poate, Silviu Mititelu, îndrăgitul dansator, a susținut, de două ori pe zi, în zona glo™, sesiuni de dans contemporan. “Dancing in the clouds” ne-a făcut să visăm cu ochii deschiși și să ne facem promisiunea ca și anul viitor ne vom reîntoarce în acest loc magic, ne vom reîntoarce la Summer Well.

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.