New year, new me!

new-year-new-me
Miercuri, 24 Ian. 2024

New year, new me!

Noul an a sosit și parcă mai mult ca niciodată simțim bucuria unui nou început. Acel moment când orice e posibil, când orice vis poate prinde formă și se poate transforma în ceva real, când simțim că putem escalada muntele, indiferent de cât de înalt este.

Am făcut lista cu rezoluții și am trecut pe ea toate posibilitățile de “mai bine”, “mai bun”, „mai asumat”, „mai sincer”. Toate acele versiuni ale noastre pe care ni le dorim și pentru care suntem dispuși să muncim. Pentru că adevărul este că schimbarea în bine nu poate să vină fără muncă. Nu poți să pretinzi că vrei să te schimbi, fără să fii conștient de faptul că schimbarea necesită asumare, dedicare și perseverență.

Mai mult timp alături de cei dragi

Și nu puteam să ne începem lista fără să trecem această rezoluție care nu ar trebui să lipsească de pe nicio listă cu rezoluții. Să ne petrecem mai mult timp alături de cei dragi, să-i sunăm mai des, să le fim mai mult aproape, să ne vedem mai des. Mai mult ca niciodată, studiile din întreaga lume ne atenționează că avem nevoie de conexiune în lume reală. Oamenii de știință ne atrag atenția că avem nevoie de prieteni și de timp petrecut împreună dacă vrem să trăim mai mult și mai bine. Da, este demonstrat științific faptul că persoanele înconjurate de prieteni sunt mai fericite și trăiesc mai mult. 

Cu prietenii, la festival

Așa că, dacă și tu ți-ai trecut pe lista de rezoluții să petreci mai mult timp alături de cei dragi, ce ai zice dacă în această vară nu mai ratați acel festival la care ați tot visat să ajungeți împreună. Poți începe chiar din această lună pregătirile. Să te uiți pe paginile marilor festivaluri și să vezi ce artiști anunță în acest an, să vorbești cu prietenii tăi și să stabiliți împreună când vă luați biletele. Știai că Electric Castle, de exemplu, și-a anunțat deja line-upul pentru această vară? Unde mai pui că în această perioadă biletele sunt la prețuri mult mai mici. 

Curajul de a experimenta lucruri noi 

2024 vine și cu nevoia de schimbare, nevoia de a face altceva sau altfel lucrurile. Nevoia de a experimenta noi obiceiuri, noi locuri, noi stiluri vestimentare sau, de ce nu, un nou device glo™. Un device care îți poate transforma întreaga experiență. O alternativă mai buna la fumat*. Mai bună, fără fum, fără scrum*. Sună bine, nu-i așa? Dispozitivele glo îti permit să savurezi placerea tutunului atunci când ești cu prietenii tăi , dar cu mai puține substanțe toxice** și cu mai puțin miros neplăcut* pentru cei din jur, pentru că dispozitivele glo™doar încălzesc tutunul, fără să îl ardă.

Și dacă tot suntem la acest capitol, ce ai zice să treci pe lista ta și locuri noi în care să-ți propui să ajungi în acest an. Cum îți sună o nouă destinație de vacanță? O țară în care nu ai mai ajuns până acum. Sau poate un nou restaurant cu preparate culinare pe care nu le-ai încercat până acum (ce zici de mâncarea mexicană?) Sau de ce nu spectacole de balet sau musicaluri? Important e să fii deschis, să te lași atras de diversitate. Fii deschis spre experimentare! Cu siguranță sunt o multitudine de experiențe care ar putea să-ți placă, dar pe care încă nu le-ai încercat.

*glo™ incălzește tutunul fără să il ardă. Generează un aerosol cu gust de tutun, cu mai puțin miros și fără scrum, comparativ cu fumatul unei țigarete convenționale. Acest produs nu este lipsit de riscuri și conține nicotină, o substanță ce provoacă dependența.

**Produsul nu este lipsit de riscuri și conține nicotină, o substanță ce creează dependență.

Comparație a fumului între referențialul științific standard al unei țigarete convenționale (aprox. 9mg TAR) și emisiile glo, din perspectiva valorii medii a celor 9 componente dăunătoare, valoare care se recomandă a fi redusă în fumul de țigarete convenționale. 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.